Jeugd – NIEUWS –

HSV jeugdweekend 2021 :  nader te bepalen.

Mona Burgering Meidentoernooi 2021:  nader te bepalen.

jeugdkamp zaterdag.1

jeugd-en-meiden-weekend

meiden toernooi 2017.1

  • Jeugd Beleidsplan
  • proeftrainen
  • wedstrijdzaken app
  • arbitrage en spelvormen
  • loten verkoop
  • Grote Club actie

HSV vindt het belangrijk dat alle jeugdspelers, ongeacht of zij prestatief of recreatief de voetbalsport bedrijven, veel plezier beleven aan het voetballen bij HSV en dat elk kind zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem/haar past. HSV biedt de randvoorwaarden voor alle jeugdleden om te voetballen in een veilige omgeving waar de gedragscode wordt gerespecteerd.

Een verkorte weergave van het Jeugdbeleidsplan vindt U HIER

Jeugdleden kunnen eerst twee keer op proef meetrainen. Even melden bij de ledenadministratie (ledenadministratie@vvhsv.nl), met vermelding van naam en geboorte datum. De ledenadministratie stelt de trainers op de hoogte dat er een “proeflid” mee komt trainen en geeft door bij welke groep er getraind kan worden.
voor uitleg over de wedstrijdzaken ga je naar ..


Klik op de afbeelding voor informatie over verschillende (jeugd)voetbalvormen en arbitrage / KNVB spelregels.

Indeling loten verkoop bij wedstrijden van HSV 1:

 

Natuurlijk doet HSV weer mee met de Grote Club Actie. Deze wordt jaarlijks gehouden vanaf de maand september. Medio de 2e week van december is de loting. Onze jongens en meiden gaan vanaf deze week op pad met de lotenboekjes. Ongetwijfeld komen ze ook bij jou aan de deur!

Een lot kost € 3 en hiervan krijgt HSV gegarandeerd € 2,40 uitgekeerd. Een gemakkelijke en leuke manier om HSV te ondersteunen. Dus: koop loten van de Grote Clubactie voor HSV. Je helpt de club en speelt mee voor leuke prijzen.

Hoe werkt het? Ons jeugdlid noteert je naam, bankrekeningnummer en het aantal loten dat je hebt gekocht in zijn of haar boekje. Daarmee geef je automatisch een machtiging af en hoeven de kinderen dus niet met contant geld te lopen. Op je bankafschrift zie je dan je lotnummer. In december vindt de trekking plaats. De uitslag wordt gepubliceerd in december.

Info? Nico Meijer.

 

HSV werkt aan een veilige sportklimaat: vertrouwenspersoon.

HSV werkt aan een veilige sportklimaat: vertrouwenspersoon.

13 januari 2022

Even voorstellen.. een nieuwe vrijwilligersfunctie bij HSV; de vertrouwenspersoon. Waarom heeft HSV deze functie toegevoegd, wat houdt de functie in en wie gaat deze functie, na zeer zorgvuldige gesprekken, bekleden. Om met de deur in huis te vallen.. wie gaat de functie bekleden: “Mijn naam is Hans Humme en ik woon sinds 2 jaar in

Read More…

Ook dit jaar helaas geen Nieuwjaarsreceptie …..

Ook dit jaar helaas geen Nieuwjaarsreceptie …..

3 januari 2022

Ook dit jaar helaas geen Nieuwjaarsreceptie ….. de Nieuwjaarstoespraak ’maar weer even zo dan’ Vandaag is het zondag 2 januari 2022 en als het had gekund, zouden we waarschijnlijk vandaag onze traditionele Nieuwjaarsreceptie houden. De traditionele Snertloop, Nieuwjaars-wedstrijd, het gezellige samenzijn in de kantine….het kan dit jaar opnieuw niet. Daarom net als vorig jaar de

Read More…

 

Sponsoren