Jeugd – NIEUWS –

HSV jeugdweekend 2021 :  nader te bepalen.

Mona Burgering Meidentoernooi 2021:  nader te bepalen.

jeugdkamp zaterdag.1

jeugd-en-meiden-weekend

meiden toernooi 2017.1

  • nieuwe teamnamen
  • Jeugd Beleidsplan
  • proeftrainen
  • wedstrijdzaken app
  • arbitrage en spelvormen
  • loten verkoop
  • Grote Club actie
Verandering: van de KNVB hebben wij bericht ontvangen dat ingaande het nieuwe seizoen 2016 – 2017 de aanduiding A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) tot en met Onder 6 (jaar). Een elftal dat in het vorige seizoen 2015 – 2016 C-junioren werd genoemd wordt in het nieuwe seizoen JO15 of JO14. De J staat voor jeugdcompetitie (dus niet de J van jongens), O15 staat voor onder 15 (jaar). Na de aanduiding JO15 of JO14 volgt het volgnummer, afhankelijk van het aantal teams binnen de vereniging. Jeugdklassen zijn klassen waarin zowel jongens als meiden gezamenlijk in een team of als team tegen elkaar kunnen uitkomen. Naast deze gemengde jeugdcompetities komt er, net als nu, bij een aantal leeftijdsgroepen ook een specifieke meiden competitie, die wordt aangeduid met een M in plaats van een J. Voor het gehele document m.b.t. verandering klik je HIER. (nb de in het doc staande namen mbt jeugdvoorzitter en jeugdleider Jo 9-8-7 zijn achterhaald.

HSV vindt het belangrijk dat alle jeugdspelers, ongeacht of zij prestatief of recreatief de voetbalsport bedrijven, veel plezier beleven aan het voetballen bij HSV en dat elk kind zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem/haar past. HSV biedt de randvoorwaarden voor alle jeugdleden om te voetballen in een veilige omgeving waar de gedragscode wordt gerespecteerd.

Een verkorte weergave van het Jeugdbeleidsplan vindt U HIER

Jeugdleden kunnen eerst twee keer op proef meetrainen. Even melden bij de ledenadministratie (ledenadministratie@vvhsv.nl), met vermelding van naam en geboorte datum. De ledenadministratie stelt de trainers op de hoogte dat er een “proeflid” mee komt trainen en geeft door bij welke groep er getraind kan worden.
voor uitleg over de wedstrijdzaken ga je naar ..


Klik op de afbeelding voor informatie over verschillende (jeugd)voetbalvormen en arbitrage / KNVB spelregels.

Indeling loten verkoop bij wedstrijden van HSV 1:

 

Natuurlijk doet HSV weer mee met de Grote Club Actie. Deze wordt jaarlijks gehouden vanaf de maand september. Medio de 2e week van december is de loting. Onze jongens en meiden gaan vanaf deze week op pad met de lotenboekjes. Ongetwijfeld komen ze ook bij jou aan de deur!

Een lot kost € 3 en hiervan krijgt HSV gegarandeerd € 2,40 uitgekeerd. Een gemakkelijke en leuke manier om HSV te ondersteunen. Dus: koop loten van de Grote Clubactie voor HSV. Je helpt de club en speelt mee voor leuke prijzen.

Hoe werkt het? Ons jeugdlid noteert je naam, bankrekeningnummer en het aantal loten dat je hebt gekocht in zijn of haar boekje. Daarmee geef je automatisch een machtiging af en hoeven de kinderen dus niet met contant geld te lopen. Op je bankafschrift zie je dan je lotnummer. In december vindt de trekking plaats. De uitslag wordt gepubliceerd in december.

Info? Nico Meijer.

 

Vacatures.

 

Sponsoren