Jeugd – NIEUWS –

HSV jeugdweekend 2022 :  nader te bepalen.

Mona Burgering Meidentoernooi 2022:  nader te bepalen.

jeugdkamp zaterdag.1

jeugd-en-meiden-weekend

meiden toernooi 2017.1

  • Jeugd Beleidsplan
  • proeftrainen
  • wedstrijdzaken app
  • arbitrage en spelvormen
  • loten verkoop
  • Grote Club actie

HSV vindt het belangrijk dat alle jeugdspelers, ongeacht of zij prestatief of recreatief de voetbalsport bedrijven, veel plezier beleven aan het voetballen bij HSV en dat elk kind zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem/haar past. HSV biedt de randvoorwaarden voor alle jeugdleden om te voetballen in een veilige omgeving waar de gedragscode wordt gerespecteerd.

Een verkorte weergave van het Jeugdbeleidsplan vindt U HIER

Jeugdleden kunnen eerst twee keer op proef meetrainen. Even melden bij de ledenadministratie (ledenadministratie@vvhsv.nl), met vermelding van naam en geboorte datum. De ledenadministratie stelt de trainers op de hoogte dat er een “proeflid” mee komt trainen en geeft door bij welke groep er getraind kan worden.
voor uitleg over de wedstrijdzaken ga je naar ..


Klik op de afbeelding voor informatie over verschillende (jeugd)voetbalvormen en arbitrage / KNVB spelregels.

Indeling loten verkoop bij wedstrijden van HSV 1:

 

Natuurlijk doet HSV weer mee met de Grote Club Actie. Deze wordt jaarlijks gehouden vanaf de maand september. Medio de 2e week van december is de loting. Onze jongens en meiden gaan vanaf deze week op pad met de lotenboekjes. Ongetwijfeld komen ze ook bij jou aan de deur!

Een lot kost € 3 en hiervan krijgt HSV gegarandeerd € 2,40 uitgekeerd. Een gemakkelijke en leuke manier om HSV te ondersteunen. Dus: koop loten van de Grote Clubactie voor HSV. Je helpt de club en speelt mee voor leuke prijzen.

Hoe werkt het? Ons jeugdlid noteert je naam, bankrekeningnummer en het aantal loten dat je hebt gekocht in zijn of haar boekje. Daarmee geef je automatisch een machtiging af en hoeven de kinderen dus niet met contant geld te lopen. Op je bankafschrift zie je dan je lotnummer. In december vindt de trekking plaats. De uitslag wordt gepubliceerd in december.

Info? Nico Meijer.

 

spelers JO 11-3 waren de beste verkopers…

spelers JO 11-3 waren de beste verkopers…

26 mei 2022

Na de laatste wedstrijd mochten de spelers van HSV jo-11-3 heerlijk een uurtje kegels omgooien bij Bowling Heiloo en daarna hebben ze genoten van patatjes en wat lekkers erbij. Deze prijs hadden ze dik verdiend, door in het najaar de meeste loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Coach Ernst van Oostrom en andere ouders

Read More…

HSV en SPORTHUIS JOHAN JANSEN verlengen samenwerking voor 6 jaar!!

HSV en SPORTHUIS JOHAN JANSEN verlengen samenwerking voor 6 jaar!!

25 mei 2022

We zijn er trots op! Trots dat we prettige samenwerking met Marc Niesten van SPORTHUIS JOHAN JANSEN met maar liefst 6 jaar hebben kunnen verlengen! Nadat er 6 jaar geleden een prachtige overeenkomst was gesloten was daar het moment om er opnieuw samen uit te komen om dit te verlengen. Geweldig dat dit gelukt is!

Read More…

 

Sponsoren