HSV 1 heeft nog 3 punten nodig!

21 april 2024

****

INFORMATIE SUPPORTERSBUS
Ga jij met de supportersbus mee naar Schagen? Let dan goed op!

De supportersbus vertrekt aankomende zondag om 12.45 uur. Wij verzoeken iedereen om om 12.30 uur aanwezig te zijn, zodat de bus op tijd kan vertrekken.

Voor de terugweg vragen wij iedereen om om 16.10 uur klaar te zitten in de bus, zodat deze op tijd terug kan voor de rest van het programma, in Heiloo. De eventuele huldiging zal namelijk niet in Schagen plaatsvinden, maar in Heiloo.

Heb je nog vragen, of reis je bijvoorbeeld alleen mee heen of terug? Laat het dan vooraf weten bij de organisatie, zodat we niet onnodig staan te wachten.

Tot zondag!

****

Wil jij mee (à 10,- euro) met de supporters bus naar de kampioenswedstrijd Schagen United 1 – HSV 1 op zondag 28 april? Stuur dan een WhatsApp bericht aan Tommy van Leeuwen 06-40954347 (” vermeldt je naam en ‘ik wil mee met HSV 1 naar Schagen’). Er kunnen 50 personen mee, bij meer belangstelling kijken we hoe we dit oplossen. meer info zsm volgt via HSV website / socials)

****

We hadden er op gehoopt en we kregen het .. een heerlijk zonnetje op het Maalwater tijdens de wedstrijd HSV 1 – Saenden 1.  Ja oke .. helemaal in het begin waren er n paar verdwaalde hagelstenen maar dat was het dan ook. Na een respectvolle minuut ter nagedachtenis aan Freddy Baars werd begonnen aan de wedstrijd.

Pupil van de Week Sebastian maakte er een prachtige solo van – een rechtsbuiten ligt in het verschiet!- en scoorde vervolgens in de korte hoek. Top gedaan!

De vaste spreekmeester was op vakantie en werd top waargenomen door Hans (‘het mag wel ff zachter..’) die zijn nieuwe rol vol overgave oppakte. De 1-0 lag redelijk snel in het net en dat was de eerste keer dat Hans de namen van de sponsors van de week “Fred Beekhuis” en café “Heeren van Heiloo” door de speakers kon laten galmen. Tot schrik werd het vervolgens 1-1 en na een penalty zelfs 1-2 voor Saenden. Maar nog voor de rust stelde HSV 1 orde op zaken en scoorde de gelijkmaker en pakte ook nog de voorsprong. Na de thee kwam HSV niet noemenswaardig in de problemen en kon een einduitslag van 5-3 worden genoteerd.

Sebastian had ‘vet’ genoten en gaf via zijn ouders door;

“Wat een mooie voetbalmiddag voor Sebastian! Hij kon niet wachten tot Siem hem kwam ophalen. Onder de indruk was hij van de wedstrijdbespreking met camerabeelden en de minuut stilte op de middencirkel. Na het fluitsignaal wist hij met een prachtige solo de keeper te passeren. Ook als ouder wordt je gastvrij ontvangen in het wedstrijdsecretariaat. Mooi dat jullie dit doen, zowel voor een pupil, maar ook als ouder om mee te maken. Carla, dank voor de begeleiding rondom de wedstrijd. Sebastian vond het in 1 woord “vet”! Met een gesigneerde bal, overhandigd door sterspeler Siem en voorzien van een mooie speech, ging Sebastian met een voldaan gevoel naar huis. Groet, Lars.” 

 

 

Paul was er natuurlijk bij om een video verslag te maken:

Met dit resultaat en de resultaten op de andere velden behield HSV1 haar voorsprong van 11 punten op de achtervolgers met nu nog 4 wedstrijden te gaan. HSV 1 heeft dus nog 3 punten nodig om zich kampioen te mogen noemen. Er is een midweekse speelronde waaraan HSV en SVA niet meedoen dus dit zal geen invloed hebben op de wedstrijd van HSV aanstaande zondag uit tegen Schagen United.