Kantinediensten

Spelregels kantinedienst:

  • Alle HSV jeugd teams draaien dit seizoen 2-3 keer kantinedienst op zaterdag. Per kantinedienst levert het team 2 vrijwilligers aan volgens onderstaand overzicht.
  • Coaches ontvangen een WhatsApp bericht van Martine met daarin de kantinediensten voor hun team.
  • Uiterlijk 2 weken vóór de kantinedienst ontvangt Martine van de coaches via WhatsApp namen en 06-nrs. van de vrijwilligers.
  • De vrijwilligers ontvangen de kantine instructie per WhatsApp.
  • Tijdens elke kantinedienst is een kantinecoördinator aanwezig. De kantinecoördinator (ook een vrijwilliger) opent en sluit de kantine en geeft leiding aan de vrijwilligers. Afgelastingen of wijzigingen van de kantinedienst worden door de kantinecoördinator z.s.m. doorgegeven aan de vrijwilligers.
  • Let op! Ouders zijn verantwoordelijk voor de invulling van de kantinediensten. Help de coach en reageer snel op zijn of haar bericht. Levert het team de twee vrijwilligers niet of te laat? Dan is het gevolg afgelasting van de wedstrijd. Dit omdat het team dan niet de verantwoordelijkheid neemt de kantine te bemensen i.t.t. de andere teams die dat wel hebben gedaan.

 

Vragen over kantinedienst; kantine Beheerder (kantinedebasis@vvhsv.nl).

KLIK HIER VOOR HET HELE KANTINEDIENSTSCHEMA SEIZOEN 2023-2024

 

HSV 1 wint opnieuw.. en kleedkamer geheimen ;-)

HSV 1 wint opnieuw.. en kleedkamer geheimen 😉

4 december 2023

Afgelopen zondag trad HSV 1 aan tegen Schagen United met een bal gesponsord door Michiel Engelsman. En als dat dan gevolgd wordt door Pupil van de Week Sophie dan weet je het eigenlijk al… dit kan vandaag alleen maar goed gaan.. En het ging goed: HSV 1 won met 3-0. Lees hier het onthullende 😉

Read More…

HSVeiling bedankt (1)

HSVeiling bedankt (1)

2 december 2023

De HSVeiling was een groot succes, in een serie van berichten willen we de aanbieders van de kavels heel erg bedanken voor het ter beschikking stellen van de onderstaande kavels. Werd je net overboden of was je niet in de gelegenheid om bij de HSVeiling aanwezig te zijn en wil je toch het item aanschaffen

Read More…

Sponsoren