Kantinediensten

Spelregels kantinedienst:

  • Alle HSV jeugd teams draaien dit seizoen 2-3 keer kantinedienst op zaterdag. Per kantinedienst levert het team 2 vrijwilligers aan volgens onderstaand overzicht.
  • Coaches ontvangen een WhatsApp bericht van Martine met daarin de kantinediensten voor hun team.
  • Uiterlijk 2 weken vóór de kantinedienst ontvangt Martine van de coaches via WhatsApp namen en 06-nrs. van de vrijwilligers.
  • De vrijwilligers ontvangen de kantine instructie per WhatsApp.
  • Tijdens elke kantinedienst is een kantinecoördinator aanwezig. De kantinecoördinator (ook een vrijwilliger) opent en sluit de kantine en geeft leiding aan de vrijwilligers. Afgelastingen of wijzigingen van de kantinedienst worden door de kantinecoördinator z.s.m. doorgegeven aan de vrijwilligers.
  • Let op! Ouders zijn verantwoordelijk voor de invulling van de kantinediensten. Help de coach en reageer snel op zijn of haar bericht. Levert het team de twee vrijwilligers niet of te laat? Dan is het gevolg afgelasting van de wedstrijd. Dit omdat het team dan niet de verantwoordelijkheid neemt de kantine te bemensen i.t.t. de andere teams die dat wel hebben gedaan.

 

Vragen over kantinedienst; kantine Beheerder (kantinedebasis@vvhsv.nl).

KLIK HIER VOOR HET HELE KANTINEDIENSTSCHEMA SEIZOEN 2023-2024

 

rabobank actie – bespaar 125 euro!

rabobank actie – bespaar 125 euro!

30 juni 2024

HSV werd er door Lars de Vré attent op gemaakt dat er een mooie actie loopt bij de Rabobank. Bedankt Lars!   Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden die

Read More…

Koop EK sleutelhangers voor HSV!

Koop EK sleutelhangers voor HSV!

20 juni 2024

Het EK in Duitsland is begonnen en we hopen natuurlijk dat Nederland net als in ’88 de titel gaat pakken. Helaas is er niemand van de HSV selectie geselecteerd, waar wij niets van snappen. Sponsor Gietzuiver heeft een leuke actie opgezet om HSV te steunen. Je kan een setje of losse sneaker sleutelhangers kopen in

Read More…

Sponsoren