Kantinediensten

Spelregels kantinedienst:

  • Alle HSV jeugd teams draaien dit seizoen 2-3 keer kantinedienst op zaterdag. Per kantinedienst levert het team 2 vrijwilligers aan volgens onderstaand overzicht.
  • Coaches ontvangen een WhatsApp bericht van Martine met daarin de kantinediensten voor hun team.
  • Uiterlijk 2 weken vóór de kantinedienst ontvangt Martine van de coaches via WhatsApp namen en 06-nrs. van de vrijwilligers.
  • De vrijwilligers ontvangen de kantine instructie per WhatsApp.
  • Tijdens elke kantinedienst is een kantinecoördinator aanwezig. De kantinecoördinator (ook een vrijwilliger) opent en sluit de kantine en geeft leiding aan de vrijwilligers. Afgelastingen of wijzigingen van de kantinedienst worden door de kantinecoördinator z.s.m. doorgegeven aan de vrijwilligers.
  • Let op! Ouders zijn verantwoordelijk voor de invulling van de kantinediensten. Help de coach en reageer snel op zijn of haar bericht. Levert het team de twee vrijwilligers niet of te laat? Dan is het gevolg afgelasting van de wedstrijd. Dit omdat het team dan niet de verantwoordelijkheid neemt de kantine te bemensen i.t.t. de andere teams die dat wel hebben gedaan.

 

Vragen over kantinedienst; kantine Beheerder (kantinedebasis@vvhsv.nl).

KLIK HIER VOOR HET HELE KANTINEDIENSTSCHEMA SEIZOEN 2023-2024

 

Heiloo Energie * een duurzaam burgerinitiatief

Heiloo Energie * een duurzaam burgerinitiatief

13 april 2024

HSV is goed / groen bezig. We hebben de verlichting op de velden vervangen door LEDlampen, er liggen een heleboel zonnepanelen op het dak  en het (douche)water wordt met een warmtepomp op themperatuur gebracht. Op 16 April is er in de kantine van HSV een ‘Groene club’ info avond waar u alles te weten kunt

Read More…

14 april: PCC/Rotary – Maalwaterrun 2024

14 april: PCC/Rotary – Maalwaterrun 2024

10 april 2024

Zondag 14 april 2024 Parkeerterrein HSV niet bereikbaar per auto. Kom op de fiets! In 2024 wordt op zondag 14 april voor de 14e keer de PCCMaalwaterRun georganiseerd door Rotary Club Heiloo (RCH) in samenwerking met AV Trias Heiloo en de buurtsportcoach Heiloo. Net als in vorige 9 edities wordt naast de MaalwaterRun ook de

Read More…

Sponsoren