Netwerk HSV

Vooraanzicht kantine
HSV biedt een interessant en actief netwerk voor bedrijven en organisaties die ondernemen in de regio Heiloo. De club heeft 625 spelende leden, 700 ouders van jeugdleden, 50 vrijwilligers, 175 “vrienden van HSV” en 100 zakelijke relaties.

Tijdens het seizoen komen leden en supporters iedere week meerdere malen naar het sportpark om te spelen, te trainen en te kijken. Daarbij ontvangt HSV in het weekend 54 jeugd-, dames- en seniorenteams uit heel Noord Holland die gast zijn op het Maalwater.

De HSV website is de informatiebron voor leden en bezoekende clubs en heeft wekelijks 2500 unieke bezoekers. Alle HSV’ers en alle sponsors maken deel uit van het HSV Netwerk. Als jeugd-, bord-, club- of hoofdsponsor treedt je toe tot het HSV Netwerk en bereik je HSV’ers op de plek waar zij hun passie beleven.

HSV is een sportvereniging met een vruchtbaar klimaat voor het kennismaken met nieuwe klanten en relaties en het aansterken van je huidige contacten. Bel met voorzitter Wim Leering en laat je verrassen door de passievolle aanpak van de rood-gele club. Tot ziens in het clubhuis, op de website en op Sportpark Maalwater!

Sponsoren