Jeugd

Wie is er binnenkort jarig:
GEFELICITEERD!

HSV jeugd.

HSV heeft een mooie en talentvolle jeugdafdeling waarvoor veel wordt gedaan. De HSV jeugd kent vele mooie herinneringen aan de destijds legendarische vakanties op Texel in de Rovershut, de Fancy Fair (met o.a. het Rad van Fortuin) in het gebouw van de BUK BUK aan de Pastoor van Muijenweg en het meerdaagse zaalvoetbaltoernooi in sporthal Het Vennewater met de afsluitende loterij. Menig (oudere) HSV’er kan hier mooie verhalen over vertellen.

Buiten de gebruikelijke trainingen en wedstrijden worden er tegenwoordig ieder jaar een aantal evenementen geregeld zoals onder andere het pannenkoekentoernooi, de snertloop, Sinterklaas brengt een bezoek en met het jeugdweekend wordt het voetbalseizoen traditioneel afgesloten.

Medische begeleiding voor de jeugd.

HSV besteedt veel tijd en zorg aan blessurepreventie en de behandeling en verzorging van blessures.

Hierover is alles te vinden op de website onder het kopje de club/medische paragraaf.

Het is HSV ook gelukt voor de jeugdafdeling een sportspreekuur te organiseren. Hier kunt u met uw kind terecht om naar de blessure te laten kijken en te bepalen wat de beste behandeling is voor de blessure.  Het sportspreekuur wordt iedere woensdag gehouden bij Fysio Heiloo van 17.00-18.00, wel na een telefonische afspraak. Mocht U op dit tijdstip niet kunnen, dan kunt U ook elke dinsdagavond tijdens het seizoen van 19.45 uur terecht bij HSV; ook dit na telefonische afspraak.
Fysio Heiloo is te bereiken onder telefoonnummer 072-5339355, zie ook www.fysioheiloo.nl.
Sponsoren