Oefenwedstrijden

Tegenstander zoeken voor een oefenwedstrijd.

Ga naar www.knvb.nl >nieuws > District nieuws > DistrictWest1>Vrije teams komende weekend.

Inplannen oefenwedstrijden.

Omdat er soms op te korte termijn oefenwedstrijden werden georganiseerd zijn hier de spelregels.
Op deze manier ben je verzekerd van  een veld en een kleedkamer.

1.
De trainer of de begeleider kijkt op het wedstrijdprogramma van de komende week of er ruimte is  voor het spelen van een oefenwedstrijd. Altijd op de “normale” speeltijden: Zaterdag 9.00 uur, 10:30 uur, 12:30 uur en 14:30 uur en zondag 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur). Je moet zelf een scheidsrechter regelen.

Voor een avondwedstrijd moet gekeken worden naar de trainingsveldindeling. In principe kan er alleen op veld B en D (zonder licht) gespeeld worden.

Als de wedstrijd gepland wordt op een vrije zaterdag/zondag of een avond zal er hoogst waarschijnlijk geen wedstrijdsecretariaatsdienst zijn.

2.
De oefenwedstrijd moet dan voor maandag 18.00 aangemeld worden bij de betreffende persoon die verantwoordelijk is voor de wedstrijden: Voor de jeugd is dat Jan Baars (wedstrijdsecretaris@vvhsv.nl) en voor de senioren Yvon Pronk (ledenadministratie@vvhsv.nl).
Jan en/of Yvon zetten de wedstrijd op de HSV-site.

3.
Daarna worden het veld en de kleedkamers ingedeeld.

4.
Indien de KNVB als nog een wedstrijd of wedstrijden inlast voor dat weekend of de avond, gaat dit altijd vόόr ten koste van de oefenwedstrijd. Dit geldt ook voor de veldbezetting. Competitie wedstrijden op het A-veld.

5.
De leider, die de oefenwedstrijd heeft geregeld, moet bij afgelasting de tegenpartij bellen.

Sponsoren