Vrienden van HSV

Oorsprong:

De Stichting Vrienden van HSV is op 23-02-1993 voor onbepaalde tijd opgericht door een groep leden van de voetbalvereniging HSV t.w. Fred Beekhuis, Hans Spaans, Hans Hoetjes sr, Ed Robert en Jan Bugter sr.
De Stichting Vrienden van HSV is gevestigd in Heiloo en staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KvK-nummer 41241058

Organisatie:

Het bestuur van Stichting Vrienden van HSV bestaat uit de volgende leden:
Michel Engelsman – voorzitter
Edwin Oostrom – penningmeester
Wim Dekker – secretaris

 

Edwin, Michel, Wim en Susan (op foto rechts in het midden Jochem Uytdehaage)

Doelstelling Stichting Vrienden van HSV:

De doelstelling van de Stichting Vrienden van HSV is het verwerven van extra fondsen ten behoeve van voetbalvereniging H.S.V.
Deze fondsen worden (zoveel mogelijk) besteed aan doelen die ten goede komen aan één of meerdere geledingen van de voetbalvereniging en die niet uit de reguliere begroting van de vereniging HSV bekostigd kunnen worden.

Bestuursleden, trainers, leiders, begeleiders, vrijwilligers, (jeugd) teams en iedereen die iets wil organiseren t.b.v. de voetbalvereniging HSV kunnen een verzoek bij het Stichtingsbestuur indienen voor een financiële bijdrage vanuit de Stichting Vrienden van HSV zoals bv.

 • Verbeteringen aan voetbalvereniging HSV en het sportcomplex.
 • Het sponsoren van jeugdtoernooien,
 • Bijdrage leveren aan de pupil van de week.
 • Materialen zoals trainingshesjes, scheidsrechters-fluitjes, stopwatches
 • De jaarlijkse club- evenementen bv Sinterklaas feest, Snertloop en het Pannenkoekentoernooi
 • Bijdrage aan de vrijwilligersavond

Wij hanteren bij de beoordeling van een aanvraag wel een belangrijk uitgangspunt. Een aanvraag moet bij voorkeur de gehele vereniging, of meerdere geledingen van de voetbalvereniging (jeugdvoetbal, seniorenvoetbal, damesvoetbal, G-voetbal) aangaan.
Iedere aanvraag wordt zorgvuldig door ons beoordeeld, waarna het besluit van het Stichtingsbestuur aan de indiener van de aanvraag wordt medegedeeld.

Donateurs:

Om vanuit de Stichting Vrienden van HSV de financiering van deze activiteiten en evenementen structureel jaarlijks mogelijk te kunnen maken, is de Stichting afhankelijk van de langdurige financiële steun van onze donateurs.

Aanmelding:

Iedereen die de doelstellingen en activiteiten van de Stichting Vrienden van HSV wil ondersteunen, kan zich aan zich rechtstreeks aanmelden bij bovengenoemde bestuursleden of een email sturen naar: vriendenvanhsv@vvhsv.nl

Jaarlijkse lidmaatschap:

Het lidmaatschap voor de Stichting Vrienden van HSV bedraagt € 50,00 per jaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd.

Er wordt geen maximumbedrag gesteld aan het lidmaatschap per lid.
Meerdere lidmaatschappen van € 50,00 per jaar zijn toegestaan.

U kunt het bedrag voor het jaarlijkse lidmaatschap overmaken aan:

Stichting Vrienden van HSV te Heiloo
Rekeningnummer:  NL24 ABNA  0414  3225  33

Per lidmaatschap krijgt u een naamsvermelding op het mooiste bord in de sportkantine, welke overigens naar eigen inzicht mag worden ingevuld.

Einde lidmaatschap:

Het lidmaatschap Stichting Vrienden van HSV dient schriftelijk te geschieden uiterlijk 3 maanden voor het einde van de lidmaatschapsperiode. Hiervoor kunt u een email sturen naar: vriendenvanhsv@vvhsv.nl

Tot slot:

De bestuursleden van de Stichting Vrienden van HSV zijn regelmatig op het HSV-complex te vinden. Dus als u vragen of opmerkingen heeft, benader ons gerust.
U kunt ook een e-mail sturen vriendenvanhsv@vvhsv.nl of onderstaand formulier invullen en opsturen.

Vrienden van HSV bijeenkomst 12 januari 2019 #Edwin Veensta en #Jochem Uytdehaage:

Neem direct contact op:

  Naam

  Email

  Onderwerp

  Bericht

  Sponsoren