Jeugdsponsoring

Sponsormiddag

“De jeugd heeft de toekomst”, wordt vaak gezegd. Bij HSV is dit zeer zeker het geval. HSV heeft met onze enthousaste jongens en meisjes en de begeleiding een 3 sterren jeugdafdeling. De droom van elke jeugdspeler is om ooit bij Ajax of AZ te spelen. Spelen en trainen bij HSV in het vertrouwde rood en geel is hier een mooie start voor.

Onze jeugdspelers komen als hele kleintjes samen met hun ouders binnen en maken kennis met de club. Je komt bij een team en gaat voetballen heen. Jeugdsponsoring bij HSV zal er toe bijdragen dat er over de gehele linie van alles verbeterd kan worden. Denk aan nieuwe tenues, tassen en trainingspakken voor het team. Maar ook aan ballen, opleidingen en het bijdragen aan de algemene kosten van de vereniging. Met jouw hulp als sponsor kunnen we er samen voor zorgen dat voetballen bij HSV nog leuker wordt.

Jeugdsponsoring bij HSV geeft je de mogelijkheid om je betrokkenheid te tonen en je bedrijfsnaam extra publiciteit te geven onder de jeugdspelers, ouders en familie van de jeugdspelers en de HSV supporters. Als je plannen hebt of iets wil bijdragen aan het team van je kind of aan de club als geheel bespreek dan de mogelijkheden. Dan scoren we samen voor de jeugd en de club!

Sponsoren