verslag HSV vrijwilligers dag 2024

21 april 2024

Vrijwilligers(mid)dag 6 april 2024

Zaterdag 6 april 2024 was een zonovergoten dag, voor veel vrijwilligers van HSV in het bijzonder. Om alle vrijwilligers de waardering te laten voelen die er is voor ieders inzet, waren ze allemaal uitgenodigd om deel te nemen aan een Puzzeltocht op de fiets door Heiloo. En daarna te genieten van een gezellige bijeenkomst met BBQ en muziek. Zo’n 80 vrijwilligers hadden zich hiervoor opgegeven. En het was echt feest!

De puzzeltocht was op geweldige wijze in elkaar gezet en begeleid door Tommy en Sam van Leeuwen en Tom Leering. Alle deelnemers kwamen verhit (door alle ambitieuze inzet héél hard gefietst) en enthousiast weer bij De Basis terug. Dat de beloofde prijs de aanwezigheid van Tom achter de bar bleek te zijn, werd zeer gewaardeerd.

Bij het begin van de gezellig avond was er een heel bijzonder moment. In de vroege ochtend overleed Freddy Baars en Jan en Marc waren kort aanwezig om met elkaar in gedachten bij haar te zijn. Op een plek waar ze zo graag was. Op een plek waar Jan en Marc ook graag zijn en juist op deze speciale dag zich hier konden laten omringen door het gevoel van vriendschap en respect. Vrijwilligers zijn dat om verschillende redenen en een belangrijke daarvan is juist dát. Het was mooi dat dat hier nu ook zo kon zijn.

Vrijwilligers zijn dat ook omdat een vereniging niet zonder kan en dat besef is er gelukkig bij veel mensen. We hebben na de oproep voor het begin van dit seizoen maar liefst meer dan 100 nieuwe vrijwilligers er bij gekregen, op allerlei onderdelen. Hoe geweldig is dat!!
Binnenkort zullen wij opnieuw een oproep doen. Dus ga alvast nadenken (niet of maar) wát je voor HSV zou kunnen en willen betekenen. Het hoeft niet groot te zijn, want met alle inzet bij elkaar wordt het groots. En kan de vereniging blijven bloeien…..HSV dat zijn we samen!

Namens bestuur en vrijwilligerscoördinatie,
Ellen Popma

(zoals aan het einde van het video verslag genoemd was ook de organisatie van de vrijwilligers dag in handen van… vrijwilligers.  Zij hebben vooraf veel werk verzet en tijdens deze dag werden alle andere vrijwilligers voorzien van een hapje en drankje. Tom, Tommy, Sam, Jur, Bram en René heel erg bedankt namens alle vrijwilligers en door het bestuur werden zij ook bedankt met een ‘kleine attentie’.)