4 december 2017

Let op mannen en vrouwen voor in de agenda.

Zondag 7 januari de roemruchte HSV Snertloop, de nieuwjaarswedstrijd  én de nieuwjaarsreceptie.

HSV VR 2

Na de forse nederlaag van vorige week werd er heerlijk gewonnen van Always Forward. In de koude uitwedstrijd werd het 0-2 voor de dames uit Heiloo. Klasse meiden! Ik zie dat jullie komende wedstrijd pas op 11 februari is?? Net als jullie in een flow komen ..

HSV VR 1

Zo die staat. Zoals verwacht tegen de hekkensluiter werd het een lekkere 0-6 overwinning op de dames uit Oosthuizen. Jullie zijn inmiddels gestegen naar de derde plek, heel erg netjes. Zondag 10 december tegen koploper Zaandijk! Mooie mogelijkheid om het gat kleiner te maken en het jaar top af te sluiten.

HSV VE 45+

Na een ruststand van 0-3 werd het uiteindelijk 0-5 tegen de mannen uit IJmuiden. Ook dit keer een lastig potje mede vanwege de personele problemen.

Mooie steun actie in de rust mannen voor een echtgenote die komende week geopereerd moet worden!

HSV VE 35+

De mannen van Ve 1 hebben de draai inmiddels weer gevonden en versloegen GSV keurig met 3-0 op het hoofdveld bij HSV. Komende week naar Vitesse dat 3 punten meer heeft.. bij winst worden er dus direct goede zaken gedaan!

HSV 8

Tegen koploper Uitgeest 12 werd er nipt verloren met 3-2 waardoor jullie nu op de derde plaatst staan. Prima resultaat dus tot op heden. Komende week naar Limmen en om de druk op Uitgeest te houden zal er gewonnen moeten worden.

HSV 7

Een prima overwinning van HSV 7 op Bergen 4. Er werd een keurige 1-3 overwinning geboekt.  Komende week thuis tegen middenmoter Vitesse. Met een wedstrijd meer gespeeld staan jullie weer bovenaan mannen. Klasse!

HSV 6

Een nipt verlies tegen Kolping Boy’s, met een 2-1 nederlaag moesten jullie weer terug naar Heiloo. Komende week tegen Bergen kunnen de punten worden gepakt.

HSV 5

Een mooie 7-2 op het scorebord was de eindstand in het voordeel van de mannen van HSV 5. Assendelft was duidelijk een maatje te klein. Komende week uit tegen Knollendam. Weer zo’n uitslag en het rechterrijtje komt in de buurt mannen.

HSV 4

Een 5-2 nederlaag voor HSV 4? Wat is dit.. Kadootjes uitdelen is voor de mannen met de witte baarden. Resultaat is direct een gedeelde tweede plek op 2 punten. Een spannende competitie dat is het zeker gelet op de stand. Komende zondag alweer vrij en 17 december voor de beker.

HSV 3

Een prima overwinning op Meervogels uit Akersloot. Het werd 1-4 voor HSV 3. Ik zal het maar zien als een revanche voor de tweede helft van afgelopen weeek… K

Zondag thuis tegen Alkmaarsche Boy’s 3, pittige pot, alle neuzen de goede richting op en een overwinning moet zeker kunnen.

HSV 2

Weer een heerlijke overwinning voor de mannen onder leiding van Ference. Dit maal werd De Rijp aan de zegenkar gebonden en met maar liefst 0-4 verlagen. HSV 2 staat op een nette 2 plek en komende week moeten de mannen het opnemen tegen Hollantia T dat rechts onderaan staat. Altijd lastige potten dus .. gecentreerd blijven voetballen en de overwinning bijschrijven mannen.

Maikel

HSV 1

HSV steeds een stap eerder bij de bal dan SVW’27.

Binnen de eerste 9 minuten had HSV al 3 corners afgedwongen en werd een grote kans van Max Dekker geblokt. In de 15e minuut zocht Max de 16 m. op maar hij werd net buiten de lijnen gestuit wat een vrije trap opleverde die door Dennis Houtenbos tegen de paal werd geschoten.

HSV bleef het overwicht houden en uit een dieptepass wist Rick Houtenbos de groen/zwarte keeper te passeren: 0 – 1. Een minuut later kopte Max de bal door op Rick, maar deze schoot nu net naast.

In de 22ste minuut kwam het 1ste schot op het HSV-doel. Indy redde na het eerste schot ook de rebound: corner.

In de 25ste minuut kwam Tim van Hekken alleen voor het Heerhugowaardse doel, maar zijn schot werd geblokt; dit werd de 7e corner. In de 29ste minuut kreeg Heilooër Geert Bruin, in SVW dienst, een kans, maar hij schoot over, maar in de 37ste minuut speelde Rick zich vrij, haalde uit vanaf de 16 m. lijn, schoot in de uiterste hoek, maar de keeper, Melvin Habets, bracht redding.

In het eerste kwartier na rust ging HSV door met aanvallen, steeds weer goed opgebouwd door de solide rood/gele verdediging. In de 53ste minuut kreeg Tim een voorzet van Max goed onder controle, haalde uit en scoorde de 0 – 2. Rick schoot in de handen van de keeper, Arend Swart schoot net over en Rick raakte de bal verkeerd toen hij de keeper met een lob wilde verschalken. In de 75ste minuut sprintte Max zijn tegenstander voorbij, kwam alleen op de keeper af en scoorde 0 – 3.

Hierna volgde enkele vrije trappen voor SVW vanaf ongeveer 30 meter, maar die werden allen een prooi voor Indy Klamer, de betrouwbare sluitpost. Intussen werden de goed spelende Folkert de Haan, Tom Hafkamp en Arend Swart gewisseld voor Lennart Nobbe, Ruben Bugter en Tobias Apeldoorn. HSV bleef aanvallen. Rick kopte de voorzet van Stefan Vogel net naast, maar uit een voorzet van Lennard schoot Max in enen de 0 – 4 in. In de 90ste minuut glipte een corner door de handen van Indy en scoorde Sander Willemse de 1 – 4.

a.s. Zondag speelt HSV 2, dat met 0 – 4 bij de Rijp won, de thuiswedstrijd tegen Hollandia T 2.

HSV 1 speelt dan thuis tegen Zaanlandia 1.