Zondag 21 april 14:00 uur: HSV 1 * Sebastian vd Steen * Fred Beekhuis * De Heeren van Heiloo

17 april 2024

Man wat was het een wedstrijd. Wat was het spannend … afgelopen zaterdag op de Egelshoek in Heiloo.
De eerste kraker in een rij want ja óók buurman De Foresters 1 doet op het moment hele goede zaken in de competitie en maakt kans op het kampioenschap. Afgelopen zaterdag werd er met 3-2 gewonnen van koploper Stormvogels en aanstaande zaterdag staat opnieuw een topper op het programma, de uitwedstrijd tegen de huidige nummer 3: hfc EDO (De Foresters is de nr 2). In punten zit er een flink gat tussen de nummer 2 en 3 maar ook De Foresters zal weer alle zeilen bij moeten zetten om in het spoor te blijven van Stormvogels die met 1 wedstrijd meer gespeeld 3 punten voorsprong heeft.

   

Pupil van de week

En dan ons eigen vlaggenschip. Aanstaande zondag, weer gewoon om 14:00 uur, spelen we onder toeziend oog van Pupil van Week Sebastian van der Steen. Sebastian speelt zelf in JO 10-2 en wordt zondag opgehaald door niemand minder dan selectie speler Siem Karels.  Sebastian heel veel succes én plezier zondag!

Sponsors van de week

Het was voor de thuiswedstrijd tegen Saenden gewoon ‘dringen’ om Sponsor van de Week te zijn. Want ja als niemand minder dan oud voorzitter Fred Beekhuis ergens zijn zinnen op heeft gezet … ga er dan maar aan staan. Fantastisch dat Fred, die elke thuiswedstrijd steevast van de partij is, HSV deze wedstrijd een (financieel) hart onder  riem wilt steken. Dank je wel Fred!
En natuurlijk had Fred er geen probleem mee -hoe meer zielen hoe meer vreugd – om deze wedstrijd – als sponsor – te delen met het nieuwste café van Heiloo:

De Heeren van Heiloo aan de Heerenweg.

De Heeren van Heiloo” timmert aardig aan de weg en na de opening afgelopen januari kun je naast een gezellig drankje inmiddels ook een lekker hapje eten.  Sjors en Joeri, heel erg bedankt dat jullie HSV deze week sponsoren!

HSV 1 – rkvv Saenden 1

De wedstrijd van zondag zal er een worden met voorafgaand een respectvolle minuut stilte voor de – te vroeg – overleden Freddy Baars. Freddy was naast graag geziene vrijwilligster van HSV de echtgenote van Jan en moeder van Marc – en zijn familie –  waarover we eerder hebben bericht.

HSV 1 is de trotse koploper van de zondag 2e klasse A.

Afgelopen week haalde ons vlaggenschip genadeloos uit in Akersloot tegen Meervogels ’31 1 en stuurde de thuisclub met maar liefst 0-6 terug de kleedkamer in. Westfriezen 1 leed een pijnlijke nederlaag tegen KFC en moest de tweede plek teruggeven aan SVA 1 dat zelf met 2-1 won van FC Medemblik 1.

Dit alles heeft als resultaat dat HSV 1 na 21 van de 26 wedstrijden met 11 punten voorstaat op de nummer 2 SVA 1.

Ik laat het verder aan de rekenaars onder u over om te zien wat er allemaal moet/ kan gebeuren en wanneer. Waar het op neer komt is simpel: zelf de 3 punten in de tas stoppen, niets meer of minder! 

 

Sebastian, Fred, Sjors Joeri en u als supporters: heel veel plezier en succes zondag op het – hopelijk  zonovergoten – sportpark aan het Maalwater.