in memoriam * Freddy Baars *

9 april 2024

Op zaterdagmorgen 6 april is overleden

Freddy Baars

Vrouw van Jan Baars, wedstrijdsecretaris van onze jeugdafdeling en lijnrechter bij het 3e elftal.
Moeder van Marc, speler in ons 3e elftal.

Jan en Freddy kwamen bij HSV, nadat hun zoon Marc als speler van Foresters overkwam naar onze vereniging. En waar ze voor die tijd bij onze buren allebei veel vrijwilligerswerk hadden verricht, stroopten ze ook bij ons meteen de mouwen op. In heel korte tijd waren ze daarmee ‘echte HSV-ers’.

Freddy bemande een periode het wedstrijdsecretariaat op zondag, maar moest daar helaas mee stoppen vanwege gezondheidsklachten. Ook was zij initiatiefneemster van “Man of the match” bij thuiswedstrijden van het 1e elftal. Zij regelde daarvoor een sponsor (Plaza Cinco). Mede daarom en zeker ook vanwege haar vrolijke aanwezigheid, werd Freddy zeer gewaardeerd door de spelers.

In de periode dat zoon Marc in het 1e speelde en man Jan daar als grensrechter langs de lijn liep, was zij trouw supporter. En ook na die tijd was Freddy vaak bij HSV te vinden. De laatste jaren werd dat steeds minder, omdat zij daar door haar ziekte niet meer toe in staat was. Wel bleef ze tot het allerlaatst betrokken en belangstellend bij alles wat roodgeel was.

Wij zullen haar missen. En wij wensen Jan, Marc en Lisanne, de kleinkinderen en anderen die haar na stonden, veel sterkte.