Welkom Sport 2000 Johan Jansen

13 april 2018

De sponsorcommissie is trots om te kunnen melden dat er wederom een nieuwe STER-sponsor is toegetreden tot de HSV Businessclub.

Na HSV jaren als bordsponsor te hebben gesteund, is Sport 2000 Johan Jansen (voorheen Sporthuis Johan Jansen!) met onmiddellijke ingang STER-sponsor geworden. Daarnaast is er afgelopen zondag, voor de dorpsderby HSV 1 – De Foresters 1, met Sport 2000 Johan Jansen een contract getekend waarin overeengekomen is dat Sport 2000 Johan Jansen de komende 6 jaar de vaste leverancier gaat worden van de door HSV benodigde voetbalmaterialen.

NIEUW: Webshop!

Er komt op de HSV-website een webshop waarin alle HSV-ers hun voetbalmaterialen kunnen bestellen via Sport 2000 Johan Jansen. De bestelde materialen kunnen na levering opgehaald worden in de winkel van Sport 2000 Johan Jansen aan de Kennemerstraatweg 113 in Heiloo.

Nieuwe tenues : nieuwe kansen!

In dit contract is voor volgend seizoen tevens de levering vastgelegd van nieuwe tenues voor al onze voetbalteams! Dus mocht u het leuk vinden om uw eigen team, of het team van uw zoon of dochter, te sponsoren en te laten voetballen met uw logo op de borst, dan is dat al mogelijk voor € 195,00 per jaar (ex btw – 3-jarig contract). Geïnteresseerd? Stuur een mail naar de sponsorcommissie en zij nemen contact met u op. Het mailadres is: sponsorcommissie@vvhsv.nl

 

Namens HSV heten wij Marc Niesten van harte welkom en vertrouwen we op een prettige samenwerking.

ondertekening van het contract

de hoofdrolspelers;

Bert Schelhaas (voorzitter sponsor commissie)
Manon Niesten en Marc Niesten (Sport 2000 Johan Jansen)
Wim Leering (voorzitter HSV)
Theo Kaandorp (voorzitter Stichting HSV)