Wedstrijd verslagen zijn .. mooi!

8 oktober 2019

Ook van afgelopen weekend zijn er weer verslagen van wedstrijden gemaakt. Wat is het leuk en in dit geval ook heel respectvol om deze te (mogen) lezen!

HSV 17-1 neemt revanche tegen DEM 17-2
Na de toch wel enigszins blamerende wedstrijden tegen ODIN en Schagen was het trouwe legioen benieuwd in hoeverre onze helden zich zouden kunnen herpakken tegen DEM 17-2. Een wedstrijd met opvallend veel supporters van beide teams. Dit kon waarschijnlijk niet los worden gezien van de bijna
zomerse omstandigheden waaronder gespeeld moest worden en het feit dat de moeder van één van de DEM-spelers was overleden. Voorafgaand
aan de wedstrijd werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden en de spelers van DEM speelden met een rouwband. Dit alles maakte bij iedereen
toch wel weer duidelijk dat voetbal maar een relatief onbelangrijk spelletje is en niemand op deze leeftijd één van zijn ouders zou moeten missen. Laten we hopen dat het getoonde respect van spelers en supporters de nabestaanden heeft gesterkt bij het verwerken van dit verlies.

Lees HIER het hele verslag.

HSV 1 pakt eerste punt van sterk Assendelft.
In een toch wel aantrekkelijke wedstrijd o.l.v. de onopvallende, dus goed leidende scheidsrechter Lodeweegs die de kaarten op zak kon houden, werden in de 1ste helft weinig kansen gecreeerd. Het spel ging alle kanten op, er werd hard gevochten, in de goede zin van het woord, maar veel passes waren onnauwkeurig. Hierdoor ontstonden weinig kansen voor beide doelen, maar eigenlijk alleen de corners van Assendelft vormden een gevaar, maar de verdedigende linie van HSV met Indy Klamer weer in de goal, wist niet van wijken.

HSV JO 11-3

HSV jo 11-3 heeft een mooie serie foto’s op de HSV foto pagina gezet. Ook heel leuk om zo de sfeer van een wedstrijd mee te maken!

Klik op een foto voor de hele foto serie..