vrijwilligers van het seizoen ‘Lente & zomer 2023’

14 september 2023

Michelle Geesken en Daan Bohncke

Vrijwilliger van de Lente: Michelle Geesken

Ze was heerlijk met haar teamgenoten aan het trainen, onder de bezielende leiding van René Groot, toen ik met het mooie roodgele boeket het veld opstapte. En ze had eerst echt géén idee dat het voor haar was. Maar ik kwam toch echt voor Michelle. Haar teamgenootjes hadden het eerder door….en dat laat ook weer haar bescheidenheid zien.
Maar toen het eenmaal duidelijk was, brak er een grote glimlach door. En toen ze voor de foto op enig moment bijna gejonast werd door de andere meiden, was het dikke pret. (…)

(lees verder…)

Vrijwilliger van de Zomer: Danielle (Daan) Bohncke

Op vrijdag 25 augustus – aan het einde van de zomer – was de opening van het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw ingeluid door ons eigen Zomertoernooi, met als openingswedstrijd de derby tegen buurman Foresters. Goed voor een leuke pot op het veld en een goed gevulde kantine daarna. Danielle moest eerst werken, maar kwam daarna naar de kantine gesjeesd om haar plek achter de bar in te nemen. En toen de tweede helft begon, verraste ik haar met de bloemen van Bloembinderij ’t Loo en de bon van Herberg Jan. Omdat ze die dik verdiend heeft. (…)

(lees verder…)

De vrijwilliger van het seizoen wordt mede mogelijk gemaakt door;

 en   

 

Michelle als baby bij moeder Danielle (Daan) op schoot, bij het behalen van het kampioenschap in mei 1992

Daan en Suus achter de tap