Vrijwilliger van de Winter: Kees Schilder

9 maart 2024

Vrijwilliger van het seizoen: de Herfst-Winter-Lente-Zomer
Om bijzondere vrijwilligers in het zonnetje te zetten, wordt er elk kwartaal een ‘vrijwilliger van het seizoen’ verrast door de voorzitter van HSV, met mooie bloemen van Bloembinderij ‘t Loo en en een waardebon van Herberg Jan

                 

“(…) Ik overval Kees met de bloemen van Bloembinderij ’t Loo en de bon van Herberg Jan op maandagmorgen in de kantine. Het is net koffietijd (geen toeval 😉) en ik schuif graag aan bij de schoonmaakploeg, waar Kees óók onderdeel van uitmaakt. Wat eigengebakken lekkers mee voor de mannen. En meteen gebruik makend van de gelegenheid om ook hen allemáál, vanuit de grond van mijn hart, te bedanken voor hun trouwe werk voor HSV. Namens alle leden natuurlijk !!!
Wat dat betreft had ik ook een andere keuze kunnen maken voor vrijwilliger van de Winter. Piet Haanraads en Piet Bolten hebben eenzelfde respectabele leeftijd en ook zij lopen al decennialang rond bij ‘hun cluppie’. Gelukkig deelde iedereen in het plezier en konden ze de keuze begrijpen.
Na het koffiedrinken maak ik met Kees een afspraak om later in die week het interview te houden.

(…)

We kijken nog even naar wat foto’s van vroeger. De namen vliegen ons om de oren. Bijna 95 jaar HSV levert ook wel heel veel op natuurlijk. Wat zouden ze de jonge vrijwilligers mee willen geven? Daarover zijn ze het samen eens. “Wees blij dat je met zo’n mooie club bezig bent. Dat je er zelf aan bij kunt dragen om het ook zo mooi te houden. Niets gaat vanzelf…..je moet er állemaal aan meewerken. Je kunt het nooit iedereen naar de zin maken, maar wel veel”.
HSV…..dat zijn we samen!! “

LEES HIER HET HELE LEUKE INTERVIEW MET KEES

Kees, Piet, Nico, Piet, Jan
Dirk, Fred en Hans
(Ontbrekend op foto zijn Ineke en Peter)

Ellen