Vrijwilliger van de Maand: Peter van Saase

20 mei 2019

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

Op aangeven van de vorige Vrijwilliger Martin Weijermans is deze maand als Vrijwilliger van de maand gekozen: Peter van Saase.

Martin vertelde mij het volgende over Peter:

Na jaren actief te zijn geweest voor HSV heeft Peter besloten dat dit het laatste seizoen is waarin hij trainen geeft aan het team van zijn zoon. Dit team, nu de O19-3, wordt ook door Peter begeleid en al die jaren heeft hij dat met veel plezier en enthousiasme gedaan. Martin zou het geweldig vinden als Peter op de valreep van zijn HSV carrière in het zonnetje wordt gezet als Vrijwilliger van de Maand.

En wie zijn wij om dit mooie verzoek te weigeren!!! Ja hoor, we hebben er weer één, weer een vrijwilliger om super trots op te zijn.

Ik verraste Peter bij HSV en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Peter, bedankt voor alles wat je voor onze club gedaan hebt en ondanks dat je vanaf volgens seizoen niet meer actief als vrijwilliger bezig bent, hopen we je nog veel te zien op sportcomplex Het Maalwater.

Wij bedanken de Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!