Vrijwilliger van de Maand: Marian Ursem

5 februari 2017

Een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

Deze maand is de Vrijwilliger van de Maand: Marian Ursem. Marjan is mede door haar man Hans en door haar voetballende zonen Stefan en Lars al heel betrokken bij voetbal in het algemeen en bij onze vereniging in het bijzonder.  Maar ze is niet passief betrokken, nee Marian is op meerdere fronten actief binnen onze vereniging. Zo is ze op zondag gastvrouw in de bestuurskamer bij de thuiswedstrijden van ons eerste, is ze op zaterdag regelmatig te vinden in het wedstrijdsecretariaat en notuleert ze tijdens de bestuursvergaderingen.

Ik verraste Marian thuis en overhandigde haar als dank voor haar inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Helaas trof ik Marian met een been in het gips, ontstaan door een onfortuinlijke val van haar fiets. We wensen Marian een spoedig herstel toe.

Marian, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Marjan

Bedankt Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!