Vrijwilliger van de Maand: Maikel Sombroek

20 april 2017

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

Deze maand is de Vrijwilliger van de Maand: Maikel Sombroek. Maikel is al jaren actief betrokken bij HSV. Zelf jaren actief geweest als voetballer en daarna een imposante carrière als scheidsrechter. Ook heeft hij jarenlang de jeugdscheidsrechters begeleid. Sinds 3 jaar is Maikel de secretaris in ons hoofdbestuur. Deze functie vervult hij met veel enthousiasme en inzet. Maar Maikel doet veel meer! Hij is de motor achter onze mooie nieuwe website en de berichtgevingen hierop, hij plaatst, deelt en liked het nieuws op de HSV Facebook, hij tweet en retweet op HSV Twitter en hij helpt waar nodig de Sponsorcommissie, de Veilingcommissie, het schoolvoetbal en ga zo maar door. Tenslotte coördineert hij de kantine activiteiten en, je raad het al, bij een tekort aan vrijwilligers vind je hem ook achter de bar.

Ik verraste Maikel tijdens de laatste bestuursvergadering en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Maikel, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Bedankt Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!

Maikel