Vrijwilliger van de Maand: Inge van Haastrecht

31 augustus 2018

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

Op aangeven van de vorige Vrijwilliger Nico Meijer is deze maand als Vrijwilliger van de maand gekozen: Inge van Haastrecht.

Inge is enthousiast vrijwilliger  binnen de kledingcommissie. Vaak vertel ik iets over de vrijwilliger die aangemeld is, maar Nico heeft haar voordracht zo mooi omschreven, dat ik zijn tekst één op één overneem:

Waarom Inge?

Als er een stille kracht is binnen HSV is het Inge wel. Ik ken haar namelijk niet! Als ik over haar struikel, ik heb geen idee. Fons, haar man, wel natuurlijk, nog mee gevoetbald en kom ik vaak tegen op het trainingsveld. Haar dochter train ik, maar Inge zelf …….?. Ze doet de kleding en de trainingsjassen via de kledingcommissie. Ik heb haar weleens gemaild in verband met mijn trainingsjas, maar volgens mij nooit ontmoet. Ik heb de grootste waardering voor mensen op de achtergrond. Gewoon het werk doen wat gedaan moet worden en niet de behoefte hebben om belangrijk gevonden te worden.  Deze mensen zijn het fundament van de vereniging, hier kunnen we er niet genoeg van hebben. Vandaar als vrijwilliger van de maand September: Inge van Haastrecht.

Mooier kan ik het niet omschrijven! Ja hoor, we hebben er weer één, weer een vrijwilliger om supertrots op te zijn.

Ik verraste Inge bij HSV tijdens het uitreiken van de nieuwe kleding en overhandigde haar als dank voor haar inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Inge, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Wij bedanken de Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!