Vrijwilliger van de Maand: Dick van Zelst

17 januari 2019

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

Op aangeven van de vorige Vrijwilliger Mona Burgering is deze maand als Vrijwilliger van de maand gekozen: Dick van Zelst.

Beter als Mona kan ik het niet omschrijven, dus hierbij haar aanbeveling:

Dick, jij verdiend het om vrijwilliger van de maand januari te zijn! Ik kan niet zeggen hoeveel jaar wij elkaar kennen maar het zijn er heel wat. Door de jaren heen ben je trainer van heel veel verschillende jeugdelftallen geweest. En nu nog steeds ben je week in week uit, in trainingspak, op onze prachtige HSV-velden te vinden. Maar ook de rol van jeugdleider/ begeleider van diverse jeugdteams doe je al vele seizoenen lang met veel enthousiasme. Met meerdere elftallen met de bus een weekend weg naar elders om daar aan een voetbaltoernooi mee te doen, je deed het toch maar. Naast deze vorm van vrijwilliger kon en kan ik je ook altijd vragen om mee te denken en mee te helpen met veel verschillende andere voetbalactiviteiten voor de jeugd bij onze club. Dan denk ik aan de HSV-jeugdkampen, Pannenkoekentoernooien, sportdagen, scheidsrechter, Penaltybokaal, diverse voetbaltoernooien Sinterklaasfeesten, schoolvoetbaltoernooien en misschien vergeet ik nog wel iets.

Bedankt voor de samenwerking en die is nog niet ten einde.

Rood/Gele HSV groeten,

Hier hoef ik niets aan toe te voegen en ik sluit me helemaal bij de mooie woorden van Mona aan! Ja hoor, we hebben er weer één, weer een vrijwilliger om supertrots op te zijn.

Ik verraste Dick tijdens zijn training bij HSV en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Dick, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Wij bedanken de Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!