Vrijwilliger van de Maand: Piet Bolten

1 februari 2018

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

Op aangeven van de vorige Vrijwilliger Jan van de Laarschot is deze maand als Vrijwilliger van de maand gekozen: Piet Bolten.

Piet is bijna dagelijks op ons mooie complex te vinden. Met de nadruk op mooie, want Piet is een van de mensen die er voor zorgt dat het complex ook mooi en schoon blijft. Door de week verricht hij diverse schoonmaakwerkzaamheden, op vrijdag zorgt hij er voor dat de velden er weer klaar voor zijn om op gevoetbald te worden, zorgt hij er mede voor dat de hoekvlaggen weer netjes op zijn plaats staan en zelfs op zondag zorgt hij er mede voor dat dat de kleedkamers er weer piekfijn uitzien. Ja hoor, we hebben er weer één, weer een vrijwilliger om supertrots op te zijn.

Ik verraste Piet thuis en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Piet, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Wij bedanken de Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!