Vrijwilliger van de Maand: Anneke Schilder

6 maart 2018

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

Op aangeven van de vorige Vrijwilliger Piet Bolten is deze maand als Vrijwilliger van de maand gekozen: Anneke Schilder.

Anneke is samen met Marian gastvrouw in de bestuurskamer van HSV. Bij de thuiswedstrijden van ONS EERSTE ontvangt zij de vertegenwoordigers van de tegenstanders, de scheidsrechter, de Sponsor van de Week en eventuele vertegenwoordigers van de KNVB. Ze zorgt voor de wedstrijd en in de rust voor een kopje koffie met vaak een lekker koekje en na de wedstrijd voor een borrel en een lekker hapje. Anneke zorgt er voor dat onze gasten met een blij en tevreden gevoel weer huiswaarts keren. Ja hoor, we hebben er weer één, weer een vrijwilligster om supertrots op te zijn.

Ik verraste Anneke tijdens haar vrijwilligerswerk in de bestuurskamer van HSV en overhandigde haar als dank voor haar inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Anneke, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Wij bedanken de Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!