(voor)bestellen entree bewijzen HSVeiling

6 maart 2020

De HSVeiling commissie kan niet stil blijven zitten.. de eerste Entree kaarten zijn n.a.v. onderstaand verricht al verkocht in de voorverkoop!!

We kunnen er moeilijk over doen, de eerste kaart aan n voorzitter geven maar..  en zonder andere HSV’ers  te kort te willen doen.. wie anders heeft er recht op en wie klopte als eerste op de deur; natuurlijk ras HSV’er Stoffel en bestelde de eerste kaarten.

Namens de HSVeiling commissie kan ik het volgende mededelen:

UNIEK: HSVeiling kaarten die in de voorverkoop worden besteld worden op naam gezet en je kunt voorkeur van (entree/lot/veiling)nummer doorgeven.

Er komen 120 kaarten voor de HSVeiling inclusief diner, 3 consumpties, special guest en met deze kaart speel je mee met de superloterij waarbij 3 prijzen worden verloot. En u kent ons.. de hoofdprijs is weer een topper!  Kaartnummer is tevens lotnummer en HSVeilingnummer waarmee u kunt bieden. Kaarten kosten 25,00 euro.

Er komen 180 kaarten voor de HSVeiling zonder diner, 2 consumpties en met deze kaart speel je mee met de superloterij waarbij 3 prijzen worden verloot. En u kent ons.. de hoofdprijs is weer een topper! Kaartnummer is tevens lotnummer en HSVeilingnummer waarmee u kunt bieden.  Kaarten kosten 10,00 euro.

We gaan er vanuit dat het uitverkocht wordt, daarom komen er maximaal 300 losse loterij kaarten à 5,00 euro. Hierbij geldt wel.. wordt dit nummer aan het einde van de HSVeiling getrokken door.. ook een special guest.. moet dit lot in de kantine aanwezig zijn anders draaien we m door.

 

Kaarten kunt u in de voorverkoop bestellen via HSVeiling@vvhsv.nl of bij een van de leden van de veilingcommissie; Tommy, Lars, Henk, KeesJan, Jacqueline  en Maikel.

Betaling geschied bij overdracht van de kaart(en).