Verslag HSV senioren zondag 13 mei.

14 mei 2018

HSV 3 liet zich afgelopen zondag aftroeven door Vitesse 22. Met een 2-0 nederlaag keerden de mannen terug naar Heiloo. HSV 3 staat op een keurige 5e plek in de competitie.
Ook HSV 6 keerden met een lege tas terug naar Heiloo, na een 2-0 verlies tegen de mannen uit Warmenhuizen.
HSV 5 wist keurig te winnen van de gasten uit Uitgeest (8). Een mooie 3-2 overwinning. Klasse mannen.
HSV Ve 2 wist een heel mooi punt te pakken tegen Berkhout. Met een heerlijke 1-1 werd een punt bijgeschreven op het totaal. Lekker mannen!! Komend weekend vrij.
Maar let op jullie speler Hans L. die omstreeks 13:45 uur te bewonderen is op het hoofdveld!
HSV vr 1 liep tegen een kleine nederlaag op tegen de dames uit Egmond aan den Hoef. Tegen Zeevogels werd het 2-3.
HSV Vr 2 pakte weer een punt. Lekker meiden! Uit tegen de Rijp werd het 1-1.
HSV 7 (komend weekend thuis én kantine dienst!) liep tegen een kleine nederlaag aan in St Pancras. Tegen de mannen van Vrone 7 werd het 3-2. HSV 7 staat op een keurige 5e plek in de competitie.
Nadat ze mannen van HSV 2 vorige – zonder te spelen- periode kampioen werd deze zondag nipt verloren van Vios Warmenhuizen. Met een minimaal verlies van 1-0 keerden zij huiswaarts. HSV 2 staat nog steeds op een mooie (gedeelde) 2e plek.
HSV 4 wist in Limmen een prachtige overwinning te boeken. Met maar liefst 0-4 werden de gastheren uit Limmen opgerold. Prachtige overwinning mannen. HSV 4 staat op een keurige 4de plek in de competitie.
HSV Ve 1 liet een steek(je) vallen tegen Kleine Sluis. Thuis werd het 2-2.
HSV 8 was vrij, we vinden de mannen terug op een mooie 3e plaats.

Maikel

HSV 1 verschaft zich goede uitgangspositie voor de titel.
Omdat HSV 1 met 0 – 2 won bij Alkm.Boys, de Zouaven met 2 – 3 verloor en Kolp. Boys met 1 – 1 gelijk speelde, hebben de rood/gelen nu de 2e plaats ingenomen.
A.s. Zondag komt het Oudorpse Kolping Boys op bezoek.
Zij staan bovenaan in de 3e periode en dus wordt deze wedstrijd voor beide teams heel belangrijk.

Ondanks een heel rommelige 1ste helft, waarin voor beide partijen veel balverlies werd genoteerd en de ruststand van 0 – 0 werd gehaald, kwam HSV in de 2e helft beter uit de kleedkamer en wist een 0 – 2 overwinning veilig te stellen. Door veel fysiek te gebruiken door Alkm.Boys kwamen de HSV-ers niet in hun spel. Wel een licht veldoverwicht, maar bijna geen uitgespeelde kansen. Een schot in de 7e minuut van Arend Swart ging over maar 3 minuten later hield invaller doelman Marnix de Vries een schot op zijn doel met een reflex tegen. In de 16e minuut schoot Max Dekker net naast en na een prima dieptepass van Rick Houtenbos kwam Max knel te zitten tussen 2 verdedigers. Weg kans.
De mooiste kans was voor Rick, die een voorzet van Max op 3 m. afstand van het doel naast kopte en in de laatste minuut van de 1ste helft schoot de spits van A.B. na een uitbraak op de paal.

De 2e helft gaf een beter voetballend HSV te zien. Een goeie bal van Ruben Bugter zette Rick alleen voor de keeper, maar dit werd slechts een corner. In de 57ste minuut pakte Rick de bal van zijn opponent af, gaf een goeie voorzet op Max die tegen de keeper aanschoot, maar Ruben was er als de kippen bij om de 0 – 1 in te tikken en 4 minuten later pakte Max de bal van zijn tegenstander af en zijn voorzet werd door Arend ingetikt; 0 – 2.
Alkmaarse Boys werd nog wat vinniger en drukte HSV een 10-tal minuten terug op de eigen helft.

Dit had echter geen invloed meer op de wedstrijd, die heel goed werd gefloten door de 18 jarige scheidsrechter Broekhuizen uit Houten.

Dus a.s. zondag allemaal naar het Maalwater voor de kraker tegen Kolping Boys.