Teleurgesteld..of eigenlijk.. gewoon boos!!

22 februari 2017

emoticon boosHSV ontving de onderstaande brief. Dit bericht stelt ons teleur of eigenlijk zelfs boos.

HSV (en alle verenigingen) danken hun bestaan voor een heel groot deel aan vrijwilligers.
Vrijwilligers die veel vrije tijd besteden aan hun hobby en daardoor andere mensen in de gelegenheid te stellen om te genieten van bv een schoon complex. Dan is het zonde als mensen (kinderen) er een zooitje van maken en heel veel extra werk veroorzaken voor deze zelfde groep vrijwilligers. ..

Heb jij (met vrienden/vriendinnen) onderstaande troep gemaakt, of weet je wie dit heeft / hebben gedaan.. geef het even door en dan gaan we het oplossen / opruimen;  info@vvhsv.nl

 

“Frituurvet uitstrooien op plaatsen waar veel mensen lopen……

Woensdag, 22 febr. j.l., kwam ik zoals elke dag bij de papiercontainer van HSV. Op het parkeerterrein vond ik al 2 leeg geschudde flacons met oud frituurvet. Ook rond de container waren flacons leeg geschud, dus het was een smerige, vette en vooral gladde boel.
Ik heb geprobeerd om deze rommel zo veel mogelijk op te ruimen, maar dat is niet met een schep, een bezem en een paar emmers heet water te doen. Het blijft glad!!!
Beseffen deze jongens, ik denk in dit geval echter aan meisjes, hoe gevaarlijk dit kan zijn voor de, veelal oudere, mensen die hier hun papier, karton, glaswerk, kleding, plastic en oud frituurvet komen brengen?
We zullen kijken of we die baldadige jeugd op de camera herkennen. Er volgen dan zeker sancties.
Als “de daders” het nou zo leuk vinden, neem die flacons dan mee en strooi die op jullie paadje naar de voordeur thuis.
Mede door de opbrengsten van het papier en het frituurvet ondersteunen wij de vereniging, waardoor de contributie betaalbaar kan blijven.
Een vrijwilliger van HSV.
(Naam bij de redactie bekend).”