Spelregelbewijs

23 september 2016

Voetbalmasters

Voor jeugdspelers/speelsters geboren in 2000 is het verplicht om het spelregelbewijs te halen. Zonder dit spelregelbewijs zijn zij het volgende seizoen niet speelgerechtigd.
Het spelregelbewijs kunnen jeugdleden behalen door de toets te doen op www.Voetbalmasterz.nl.

Alle betreffende jeugdspelers of de ouders daarvan hebben bij de start van het nieuwe seizoen een mail met activatiegegevens ontvangen voor een account op www.voetbalmasterz.nl. Als de speler de activatie- of inloggevens niet meer weet, kunnen die opgevraagd worden via ledenadministratie@vvhsv.nl

Over het spelregelbewijs

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland; het maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn JO17 en MO17 (tweedejaars B-junioren) verplicht het spelregelbewijs te halen. Dat spelregelbewijs kunnen zij halen op Voetbalmasterz.nl. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

Ik heb gezien dat Ilona al begonnen is en op level 3 staat. Grote klasse!!!
Wie volgt?

Heel veel succes

Yvon Pronk