Schoolvoetbal 2019 bij HSV

22 maart 2019

Welke school mag zich dit jaar kampioen noemen van het schoolvoetbaltoernooi?

Nog even en dan barst de strijd weer los. De 10 verschillende basisscholen uit Heiloo, verdeeld over 75 teams, doen er dan alles aan om het felbegeerde schoolvoetbal kampioenschap in de wacht te slepen. Dit jaar vindt het spektakel op de velden van HSV plaats en spelen we volgens de officiële spelregels van de KNVB. Dat wil zeggen de groepen 7/8 spelen 8 tegen 8 en de groepen 5/6 spelen 6 tegen 6. Welke school wint dit jaar deze mooie prijs?

Wanneer?

De jongens- en meidenteams van de groepen 7/8 trappen 29 maart om 14.30 uur de eerste bal af. De 2de ronde spelen deze groepen op vrijdagmiddag 5 april en beginnen we ook om 14.30 uur. De wedstrijden duren 20 minuten.

Op woensdag 3 april zijn de groepen 5/6 aan de beurt. Voor deze groep klinkt om 13.30 uur het eerste fluitsignaal. Zij spelen wedstrijden van 15 minuten. Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk dan snel de programmaboekjes op de Facebookpagina van Schoolvoetbaltoernooi Heiloo.

Dringend op zoek naar scheidsrechters en veldwachters

Voor vrijdag 29 maart en 5 april zoeken wij nog scheidsrechters en veldwachten. Maak jij samen met ons dit mooie evenement mogelijk en wil en kan je fluiten? Meld je dan aan via schoolvoetbaltoernooiheiloo@gmail.com.

Speel je niet mee?

Een kampioenschap kan niet zonder supporters. Dus speel je niet mee in een team, maar wil je wel graag je klasgenootjes, familie, vriendjes of vriendinnetjes aan komen moedigen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Wil je niets missen?
Houd dan nauwlettend de Facebookpagina van schoolvoetbal Heiloo in de gaten. De organisatoren en vrijwilligers hebben er in ieder geval weer ontzettend veel zin in.

https://www.facebook.com/SchoolvoetbalHeiloo/ )