Pupil van de week Joep van der Eng

28 oktober 2023

Aanstaande zondag is er weer een “Thuiswedstrijd” ….. komen jullie ook aanmoedigen?!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door

Alldek is het bedrijf voor vlaggen en wimpels in alle kleuren en maten. Ook kunt u er terecht voor vlaggenstokken en andere toebehoren. Op ons HSV-complex ziet U een prachtig voorbeeld van reclame- en clubvlaggen en de masten, die door Alldek worden geleverd en verzorgd.

Ook hebben we natuurlijk weer een Pupil van de Week en dat is deze keer Joep van der Eng uit de JO9-1.

Wij wensen hem nét zo veel plezier als de tweelingbroertjes Adam & Mason Slinkert, die afgelopen zondag de gelukkigen waren. Hieronder een klein verslagje:

Zondagochtend om 06:00 uur stonden ze er klaar voor. Het was hun grote dag! Adam & Mason mochten als tweeling samen pupil van de week zijn. De HSV-kleding werd aangetrokken en toen was het wachten geblazen. Ze werden opgehaald door ook twee broers: Ted en Gerben. Zelf fietsten ze met de mannen naar HSV en ze mochten overal bij zijn. Zelfs de wedstrijd van de vorige keer terugkijken op de video. Toen kwamen ze het veld op….wát een grote mannen. Iedereen kreeg een hand of boks en daar kwam het fluitsignaal.
Om en om scoorden ze de eerste doelpunten, dus HSV stond al mooi met 2-0 voor 😉

Tijdens de wedstrijd mochten ze in de dug-out zitten. Dan is 90 minuten stil zitten wel wat lang. Gelukkig werd er 8 keer gescoord en was er veel ruimte om te juichen.
Na de wedstrijd mochten ze nog naar de bestuurskamer met Ted en Gerben. Ze konden alles vragen en als kers op de taart kregen ze een goodiebag en een bal met alle handtekeningen. Wat zijn ze daar trots op!! Iedereen moet ‘m zien.

Bedankt HSV voor deze superleuke dag,
Groetjes Adam en Mason