Opening seizoen 2016 – 2017; nieuw veld en nieuwe HSV business groep

6 september 2016

Zondag 11 september a.s. om 14:00 uur speelt HSV 1 de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegenstander in deze mooie derby is Meervogels uit Akersloot.

Voorafgaand aan de wedstrijd gaat HSV het splinternieuwe hoofdveld feestelijk openen. Niemand minder dan de succesvolle AZ trainer John van den Brom komt voor deze gelegenheid naar sportpark Het Maalwater om deze handeling te verrichten. HSV nodigt alle belangstellende vanaf 13:30 uur uit om deze opening mee te maken en de spannende derby te bekijken. De toegang is gratis.

ALKMAAR - 25-08-2016, AZ - Vojvodina, AFAS Stadion, AZ trainer John van den Brom

Nieuw kunstgrasveld

Voorzitter Wim Leering: “Er is lang en veelvuldig overleg met onder andere de gemeente Heiloo en de KNVB geweest over de noodzaak van dit nieuwe kunstgrasveld. Wij zijn heel blij dat dit nu geresulteerd heeft in een heel mooi nieuw hoofdveld, waar Heiloo en HSV in het bijzonder weer lang plezier van kan hebben. Veel mensen binnen onze club hebben hier achter de schermen veel werk voor verricht! Wij zijn hun dankbaar voor dit mooie resultaat.”

Nieuwe businessclub

“Leuk is tevens om ook te melden dat op 11 september de nieuwe HSV Businessclub voor het eerst bij elkaar komt. Diverse bedrijven uit Heiloo en omstreken “netwerken” via onze club en steunen onze vereniging. Op 11 september presenteren wij dan ook ons nieuwe sponsorbord! Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn, stuur een mail naar sponsorcommissie@vvhsv.nl en zij zullen contact met u opnemen. HSV is in beweging en dat wordt nog eens bevestigd door de compleet vernieuwde website www.vvhsv.nl . Deze site wordt ook 11 september a.s. officieel gelanceerd.”

De middag eindigt met live muziek in de gezellige Basis van HSV, wat altijd garant staat voor een feestje.

reclame 2