Monsterscores HSV 45+ en HSV 8.

8 mei 2017

HSV 45 + deed uitstekende zaken uit tegen Berkhout 45+. De mannen uit Heiloo pakten flink uit en rolden de gastheren op met maar liefst 0-6!! Ongekende cijfers mannen klasse!!
HSV Vr 1 moesten het thuis opnemen tegen de koplopers, Vr 1 van Assendelft. In een spannende wedstrijd werd het 2-4 voor de gasten. Met nog drie wedstrijden te gaan zijn de vrouwen aan een TOP seizoen bezig waarin het in een hogere klasse meedoet in vergelijk met vorig jaar en is het realistisch als er als derde wordt geëindigd. Klasse meiden!
HSV 8 was thuis heer en meester op het groene laken. Tegen KSV 6 werd een mooie 7-1 score neergezet. Ook deze mannen staan virtueel op de derde plaats en dus met een Top seizoen bezig.
HSV 6  is met een lastig seizoen bezig en moest bij het hoger geplaatste Uitgeest 12 op bezoek en moest genoegen nemen met een 4-2 verlies. Volgende week thuis tegen Sporting Krommenie kunnen er weer punten gehaald worden.
HSV 5 speelt ook al een lekker seizoen! Tegen sc Heracles Zaandam 7 werd het 2-0 voor de rood gele uit Heiloo. Met nog 1 wedstrijd te gaan staan de mannen ook op de derde plaatst. Volgende week op bezoek naar koploper Uitgeest 6. Geen kadootjes mannen volop voor de eer en houd die derde plaats vast!
HSV 4  heeft een lastig seizoen achter de rug. De laatste wedstrijd, thuis tegen Meervogels ’31 4 eindigde in 0-0. HSV 4 eindigt zo op de een na laatste plek dit jaar. Volgend jaar met frisse moed er tegen aan mannen.
HSV 2 speelde de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Westfriezen 2. De wedstrijd ging verloren met 1-4. Omdat de mannen die het jaar, onder leiding van de afscheid nemende Jos Mouwes, tot kort voor het einde zicht hadden op het kampioenschap eindigde het seizoen op de 4de plaatst en geeft dit geen goed gevoel.  Wel werd een nacompetitie plaatst veroverd dus er zijn nog wat wedstrijden te gaan!
HSV 1  moest voor de een na laatste pot dit seizoen naar het als 6de geplaatste sc Heracles Zaandam 1. Er moest wat gebeuren naar de total off day van vorige week. Zie het verslag van uw vaste verslaggever ter plaatste, Hans, hier onder;

HSV 1 laat zich weer van betere kant zien.

Na de deceptie van vorige week tegen De Rijp zagen we een zich herstellend HSV met toch weer momenten een kampioen waardig. Na een elkaar aftasten kwam in de 19e minuut een dieptepass op Stefan Vogel die Max Dekker wist te bereiken. Deze kopte de bal terug op Rick Houtenbos, maar de bal ging net over. In de volgende minuut redde Indy Klamer op een uitval van Hercules Zaandam, dat nog kans had op de 3e periode. Hierna volgden nog een paar mogelijkheden voor de Zaankanters, maar scoren deden ze niet. Wel in de 26ste minuut toen een goeie pass van Dennis Houtenbos bij Tom Hafkamp belandde. Tom gaf een strakke voorzet die door een Herc. verdediger in eigen doel werd geschoten, 0 – 1. Hercules dwong nog een aantal corners af, omdat Indy goeie reddingen verrichtte, maar scoren deden ze niet.

Ook in de 2e helft ging het spel over en weer, maar kansen werden er niet benut. Ballen werden net over geschoten of de beide keepers traden reddend op. Rond de 60ste minuut kreeg HSV 3 corners op rij, maar geen van die mogelijkheden werd benut. Zo kon Rick zijn hoofd net niet goed tegen de bal krijgen na een voorzet van Max en na een combinatie tussen Rick en Max, schoot de laatste met links net over. De scheidsrechter, die goed floot, had er nog wel lol in, want hij liet 5 minuten doorspelen!?

Volgende week de laatste wedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Wijk aan Zee.

Het 2e team van HSV heeft de nacompetitie bereikt. Programma staat op de site.