Minder senioren weekend, HSV 1 alleen aan kop!

30 oktober 2017

Aan alle teams.. het zou leuk zijn als er up to date (nieuwe) teamfoto’s worden gemaakt en doorgegeven voor op jullie team pagina’s.

HSV VR 2
Ging zondag met 1-3 onderuit tegen Vitesse 22. Komende dinsdag 31 oktober om 19:30 uur thuis tegen Limmen voor de beker. Succes meiden.

HSV VR 1
Oeps .. vrouwen 1 verloor nipt met 4-3 tegen De Rijp. Aanstaande donderdag 2 november om 20:00 uur thuis voor de beker tegen Zeevogels 1.

HSV VE 45+
Kreeg 1 doelpunt tegen maar wist zelf niet te scoren en verloor dus met 1-0 van Alcmaria Victrix. Zondag om 10 uur thuis tegen Kadoelen moet het toch gaan lukken.

HSV VE 35+
Was vrij. Aanstaande zondag om 11 uur uit tegen Bergen, directe concurrent voor de tweede plek op dit moment.

HSV 8
Speelde gelijk met 2-2 tegen Sporting Krommenie. Hierdoor is FC Uitgeest 1 nu de nummer 1. Komende zondag tegen Bergen weer drie punten pakken mannen.

HSV 7
Pakte de volle winst tegen FC Uitgeest 10. Een top uitslag van 6-1 mag genoteerd worden. HSV 7 vinden we terug op een keurige 4e plek.

HSV 6
Ging net onderuit met 0-2 tegen FC Uitgeest 9. Komende zondag uit tegen Koedijk 10. Die hebben evenveel punten dus .. kom op mannen.

HSV 5
Oeps.. een 2-5 nederlaag tegen De Foresters 6. Komende zondag tegen Ado ’20 7. Gelet op de ranglijst moet dat kunnen.

HSV 4
Was vrij. Komende zondag tegen LSVV 5 dat op de tweede plek staat. Erg belangrijk om te winnen dus!

HSV 3
Ging nipt onderuit tegen De Flamingo’s ‘64 3 met 2-1. Gelet op de ranglijst een onnodig punt verlies? Komende zondag tegen Alcmaria Victrix 3 die twee punten meer hebben. Een overwinning zou dus direct een stijging op de ranglijst betekenen!

HSV 2
Ging onderuit met 0-2 tegen LSVV 2. We vinden HSV 2 nu terug op een keurige 3e plek na vijf wedstrijden. Komende zondag 11:30 uur thuis tegen Spirit ’30 2.

Maikel

HSV 1

HSV 1 wint van koploper De Zouaven 1 en neemt het stokje over.

In een van HSV-zijde gedegen gespeelde wedstrijd wist de thuisclub na een 2 – 0 overwinning de koppositie van tegenstander De Zouaven over te nemen. De 1ste helft werd met de wind in de rug geprobeerd via een goede opbouw de spitsen te bereiken. Geen lange ballen, maar veel combinaties. Dat werkte prima. Het doelpunt werd echter door Max Dekker gescoord, nadat hij rond de middenlijn de, door Van Os Mode Heiloo gesponsorde, bal veroverde en alleen op de keeper afging en in de verre hoek de 1 – 0 scoorde; dat was in de 21ste minuut. Toch werd er een paar keer nonchalant uitverdedigd, waarna de bal veroverd werd door een Z.- speler die echter net voor langs schoot.

Direct in de 2e helft ging Max weer alleen op de keeper af, maar ook hij schoot voorlangs. In de 53ste minuut kwam Ruben Bugter alleen voor de keeper te staan na een goede combinatie met Rik Houtenbos. Ruben schoot tegen de keeper aan en daarna overkwam dit Tim van Hekken tot 2x toe. Ook Zouaven probeerde van alles om de gelijkmaker te scoren, maar verder dan een paar corners kwamen zij niet. In de 79ste minuut passeerde Rik de laatste verdediger en toen hij de bal kapte in de 16m. werd hij door die verdediger onderuit gegleden, wat een penalty voor HSV opleverde. De verdediger was hierover zo kwaad dat hij de bal tegen de scheidsrechter gooide, wat hem een rode kaart opleverde. Ruben scoorde beheerst vanaf de 11 m. stip de 2 – 0.

Volgende week speelt HSV de uitwedstrijd tegen VSV.