Koppes Bouwkunde nieuwe STER-sponsor HSV

24 februari 2021

Wij verwelkomen hierbij Koppes Bouwkunde als nieuwe STER sponsor en hieronder verteld Robert over zijn mooie bedrijf en over zijn beweegredenen om HSV te steunen:

Koppes Bouwkunde is een middelgroot bouwkundig architecten/ingenieursbureau, met een kantoor in Heerhugowaard en bestaat ruim 20 jaar. Koppes Bouwkunde is preferred supplier van ABN AMRO en verzorgt al jaren lang tekenwerk en projectmanagement voor verbouwingen van ABN AMRO-banken (oa kantoorconcepten), en is ontwikkelaar van het nieuwe landelijke GREENE-concept (retailconcept waarbij duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel staan). Daarnaast begeleidt Koppes Bouwkunde projecten voor Geldmaat voor de plaatsing van geldautomaten in heel Nederland. Koppes Bouwkunde adviseert op gebied van verduurzamingsprojecten van oa woningbouw, schoolgebouwen, transformatieprojecten en nieuwbouw van oa appartementengebouwen. Op dit moment werkt Koppes Bouwkunde met Studio Piet Boon aan de nieuwbouw van 8.000 m² kantoorgebouw voor Nh1816 Verzekeringen in Oudkarspel. De projecten worden gemodelleerd in 3D-BIM en gevisualiseerd (film en impressies).

De band met HSV is er al eentje van drie generaties!

Robert Koppes, directeur van Koppes Bouwkunde, is vader van twee voetballende zoons bij HSV: Ruben (HSV 2) en Steven (HSV JO 16-1). Robert heeft vroeger zelf altijd met veel plezier bij HSV gevoetbald. Maar verder dan het derde zat er niet in!  Jongere broer Frank en de neven Dennis en Ron hadden meer voetbalkwaliteiten.

Ook de vader van Robert (Aad Koppes) en ooms (Cor en Wil en Niek) hebben jaren lang gevoetbald bij HSV. Ome Wil stond in de jaren zeventig jaren in het doel van het eerste van HSV. Ome Cor staat nu nog steeds wekelijks op de velden om wedstrijden te fluiten.

De ligging van voetbalvelden van HSV speelt nog een andere rol, want opa Koppes had vroeger zijn boerderij met land aan het Maalwater. Een soort van heilige grond dus.

Binnen het bureau Koppes Bouwkunde leeft de voetballerij ook. Ieder jaar doet een team van Koppes Bouwkunde mee aan het bedrijven voetbaltoernooi bij SVW in Heerhugowaard, veel voetbal-liefhebbers dus.

Wij willen met de STER-sponsoring voor de komende drie jaar de club een hart onder de riem steken, zeker in deze moeilijke tijden door de Corona.  Wij hopen op deze wijze door maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid ook een steentje bij te dragen aan de club.

Namens HSV bedanken we Robert en Judith Koppes voor hun sponsoring en we verwelkomen ze heel graag binnen de HSV familie en de HSV Businessclub. We zien er naar uit om, wanneer mogelijk, jullie persoonlijk welkom te heten op een van onze leuke bijeenkomsten.

Mocht u nu al meer willen weten over het bedrijf Koppes Bouwkunde, dan verwijzen we naar de website: www.koppesbouwkunde.nl