kampioenswedstrijd Foresters JO11-1 en HSV JO11-1

30 november 2019

In alle vroegte moesten we aanwezig zijn in het hol van de leeuw voor de kampioenswedstrijd tussen Foresters JO11-1 en HSV JO11-1. Beide teams hadden hun 4 voorgaande wedstrijden gewonnen waarbij de Foresters op de eerste plaats stond vanwege een beter doelsaldo.
Voor HSV was dus alleen een overwinning van belang om als kampioen te eindigen in deze competitie.
Om 8.30 uur! werd er afgetrapt. De jongens hadden er veel zin in en begonnen de wedstrijd prima. Er werd goed overgespeeld en druk op de bal gezet.
De Foresters kon er maar moeilijk uit komen en wist de bal ook niet gemakkelijk naar een vrije man te spelen. Onze jongens bleven goed en geconcentreerd spelen en de eerste kansen bleven ook niet uit. Na een prachtige combinatie kwam HSV op 0-1 door Abel en vlak daarna zelfs op 0-2 door een mooi schot van Daan. Ondanks een veldoverwicht kwamen de Foresters vanuit het niets toch op 1-2 en met die stand gingen de boys ook de rust in. De 2de helft beloofde nog spannend te gaan worden.

Ook in de 2de helft was er een veldoverwicht voor HSV maar bleef het qua stand toch nog steeds spannend. HSV bleef goed geconcentreerd overspelen en bij de Foresters werd het geloof op een goede afloop steeds minder ook omdat ze niet bij machte waren echt druk te zetten.
Er werd goed gecombineerd door HSV en dat resulteerde in de verdiende 1-3 door Beau. Na de time-out in de 2de helft was het geloof bij de Foresters helemaal weg en was het galleryplay van HSV.

Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter werd er op het veld een klein feestje gebouwd wat werd voortgezet in de kleedkamer.

Jongens, we hebben allemaal van jullie genoten en gefeliciteerd met het winter kampioenschap. Met dank aan de coaches en trainers. Chapeau!