HSVEILING BEDANKT (4 van 4)

6 januari 2024

De HSVeiling was een groot succes, in een serie van berichten willen we de aanbieders van de kavels heel erg bedanken voor het ter beschikking stellen van de onderstaande kavels.
Werd je net overboden of was je niet in de gelegenheid om bij de HSVeiling aanwezig te zijn en wil je toch het item aanschaffen of er meer over weten klik dan op de kavel om naar de website van de aanbieder te gaan – indien van toepassing/ bekend.

Tim Sombroek -Webreturn, Dorssports, Bart Moleman -Fysio Heiloo, Steven Ursem -NIKE, Esther Kaandorp en Jan Schoorl, Vrienden van HSV, Tommie van Leeuwen, Bert Schelhaas -Atécé, Albert van Westerop, Lars de Zeeuw, Andy Houtkamp en Olga Commandeur, Mauritz Jansz, Rene vd Flier – Heiloo Vitaal, Eric Melgers, Jongens van Oranje, Jan Hoogland, Stef Haazelager, Theo Leering, Rene Elsland.

Bedankt,

Stef Haazelager, Hans Kok – Brasserie in ‘t Groen, Nicole Nuijens – Park Kios Amsterdam, natuurlijk de gehele HSVEILING COMMISSIE 2023, Ancora, Tecla, de vrijwilligers achter en voor de bar en de grote groep HSV dames tijdens de Veiling!