update – HSV Zomertoernooi 2023!

26 augustus 2023

De uitslagen van vrijdagavond en dus de finales van het HSV Zomertoernooi 2023 zijn bekend.

DE Dorpsderby van Heiloo: HSV – De Foresters eindigde dit jaar in een 2-3 overwinning voor De Foresters.

De uitslag van FZO – Ado ’20 (o23) was: 0-6

Na de wedstrijden werd het nog reuze gezellig op het HSV terrein met de TOP musicale omlijsting van Benjamin van der Logt. De (kantine/bar) vrijwilligers van HSV moesten alle zeilen bijzetten om de glazen bij te vullen, wat maar aangeeft dat het – ook dit jaar – weer erg gezellig was!!

Zo komen we op de finales voor aanstaande zondag om 14 uur;

De Foresters – Ado ’20 (O23)

HSV – FZO

Zondag staat Sportcomplex het Maalwater in het teken van de jeugd, met springkussens en een ijsje voor alle jeugd van de Beste IJszaak van Noord-Holland: Di Fiorentina.

Paul maakte weer een mooie samenvatting voor u van HSV – De Foresters om het nog een na te kijken:

*_**_**_**_**_**_**_*

De loting is geweest en het is niet te geloven zo toevallig, maar…

Vrijdag 25 aug – 20:00
Veld A – HSV – Foresters
Veld C (gras) FZO – Ado 20 o23-1

Zondag 27 aug – 14:00
Veld A – Winnaar wedstrijd 1 – Winnaar wedstrijd 2
Veld C – Verliezer wedstrijd 1 – verliezer wedstrijd 2

*_**_**_**_**_**_**_*

Ook dit jaar staat het laatste ‘vrije’ weekend van de zomer in het teken van het HSV Zomertoernooi! Beide Heilooer clubs zijn vertegenwoordigd en worden vergezeld door FZO uit Zeist, die speciaal voor dit toernooi afreizen naar Heiloo. Het belooft weer een voetbalfeest te worden, en hopen op veel publiek!

Vrijdag
Op vrijdag wordt om 8 uur afgetrapt op het hoofdveld en het C-veld. De loting voor deze wedstrijden vindt aankomend weekend plaats. Na afloop belooft het een gezellige avond te worden in De Basis, waarvoor iedereen is uitgenodigd. Stichting Vrienden van HSV zorgt met een financiële bijdrage voor hapjes en entertainment in de kantine.

Zondag
Op zondag wordt de finaledag van het toernooi gespeeld. De traditioneel goed bezochte voetbaldag bij op Sportcomplex het Maalwater staat dan in het teken van de jeugd, met springkussens en een ijsje voor alle jeugd van de Beste Ijszaak van Noord-Holland: Di Fiorentina.

Houd de website en socials in de gaten voor meer informatie!