HSV 1 versterkt koppositie.

14 november 2016

hemaIn de 10e minuut ging Max Dekker alleen op de keeper af, maar deze laatste redde met de voeten de ingeschoten bal. Daarna duurde het tot de 26ste minuut voordat de 1 – 0 op het scorebord verscheen, met de bal gesponsord door de HEMA. Een vrije trap van Lennart Nobbe werd vlakbij de doellijn aangetikt door Cas Kaandorp, de latere Man of the Match, waardoor de Wormerse verdediging werd verrast.

Hierna bleef HSV aanvallend de sterkere ploeg, maar gescoord werd er niet meer voor de rust.

In de 55ste minuut passeerde Max Dekker zijn directe tegenstander en trok hij de bal goed voor op Arend Swart die de bal hard en hoog inschoot, 2 – 0. Vijf minuten later kreeg diezelfde Arend de bal mee in de loop en knalde hij de bal in de korte hoek binnen, 3 – 0.

WSV’30 kreeg zo goed als geen kansen tegen de solide achterhoede van HSV, waar verder Indy Klamer als betrouwbare sluitpost zijn doel schoon hield.

zeevogels-hsvAanvoerder Nick Sombroek schoot de bal na een prachtige solo vanaf de achterlijn de bal in het netje, 4 – 0. De laatste goal kwam van Max Dekker die een goeie dieptepass van Arend ontving, daarna de keeper met een schijnbeweging de verkeerde kant op stuurde en toen rustig de bal in het doel schoof, 5 – 0.

a.s. Zondag wordt de afgelaste wedstrijd tegen Zeevogels ingehaald in Egmond aan de Hoef.