HSV senioren overzicht 5 maart

6 maart 2017

Het was kwa uitslagen een ‘gemiddeld’ weekend voor de Rood Gelen uit Heiloo.

HSV 2 speelde gelijk tegen ADO’20 maar behoud de koppositie in de 2e klasse A. Ze voelen wel de hete adem van SV Spartanen in de nek die met 1 wedstrijd minder gespeeld 2 punten minder heeft.
HSV 3 was afgelast. HSV 3 moet aanstaande zondag tegen Zeevogels 2. Het kan dus een mooie en gezellige zondag worden met ook de derby HSV 1 – Zeevogels 1 op het programma.
HSV 4 won knap met 3-4 in en tegen FC Uitgeest. Komen weekend weer uit.. nu naar Vitesse.
HSV 5 kreeg een pak slaag van SV IJmond en moet komend weekend uit naar hekkensluiter de Flamingo’s waar ze zich kunnen revancheren.
HSV 6 moest zijn meerdere erkenning in Alkmaarsche Boy’s met een 4-2 nederlaag. Ook zij kunnen zich revancheren tegen een hekkensluiter aankomend weekend als SVA op bezoek komt.
HSV 7 speelde gelijk tegen directe concurrent Zeevogels 3 en gaat komend weekend op bezoek naar Alcmaria Victrix. Bij winst wordt weer aangesloten bij sub top in de 8e klasse 12.
HSV 8 verloor nipt met 1-2 van Victoria O. Komend weekend komt Koedijk op bezoek.
HSV VE 35+ won met 2-1 van WSV 30 en staat bovenaan in de voorjaars competitie mt 12 uit 4. Komend weekend komt Bergen naar Heiloo.
HSV VE 45+ was vrij en krijgt komend weekend Berkhout op bezoek.
HSV Vr 1 won met maar liefst 9-0 van SV IJmond.  De HSV vr 1 doen het goed en maken zeker niog kans op de tweede plaats in  de 4e Klasse B waar Assendelft het kampioenschap (bijna) niet meer kan ontgaan.
HSV Vr 2 won ook met dikke cijfers; 6-0 werd het tegen WMC. Komend weekend uit naar Limmen.

 

HSV 1 vecht zich naar gelijkspel tegen SVW’27.

Zondag 5 maart speelden de nr. 1, HSV en de nr. 2, SVW’27 van de 3e klasse B tegen elkaar in Heerhugowaard.

Het was duidelijk wennen voor de rood/gelen op het gladde grasveld van de groen/zwarten. Een iets meer in balbezit zijnde SVW wist toch geen bres te slaan in de HSV – verdediging. Het spel was wat rommelig door veel verkeerde passes en gemiste ballen door de regelmatig opduikende hobbels op het veld en de krachtige wind van doel tot doel. Pas in de 28ste minuut kreeg Max Dekker een eerste mogelijkheid, maar i.p.v. zelf door te gaan op de rand van de 16 gaf hij een verkeerde pass, waardoor die kans om zeep werd geholpen. Een verre pass van SVW kwam bij HSV in de 16 terecht, waar Tobias Apeldoorn de bal tegen zijn eigen doelpaal kopte, waarna de bal corner ging.

In de 61ste minuut kopte Heilooër Jur Bruin de 1 – 0 in de touwen, maar Jur speelt voor SVW.

4 minuten later redde Indy met handen en voeten, maar 1 minuut later kwamen er 2 kansen voor Max, maar hij verloor beide malen tegen de robuuste laatste man van SVW. In de 78ste kwam een goede onderschepping door de ingevallen Bram Karels bij de eveneens ingevallen Rick Houtenbos die zijn 1:1 duel won en de bal aan Max kon afgeven. Zijn voorzet werd door Stefan Vogel als voorzet teruggekaatste en toen kwam de bal op de hand van een SVW verdediger: penalty. Deze werd door Rick Houtenbos verzilverd: 1 – 1. In de extra tijd scoorde Rick zelfs nog de 1 – 2, maar deze goal werd in buitenspel gescoord, dus telde niet. De voorsprong blijft dus 11 punten met een wedstrijd minder gespeeld.

Zondag 12 maart speelt HSV om 14:00 uur thuis tegen buur Zeevogels.

 

 

hsv sen 5mrt

hsv1 5mrt

hsv1a 5mrt

hsv1b 5mrt