HSV & Rabobank clubkas campagne

27 maart 2017

HSV heeft dit keer voor twee verschillende doelen ingeschreven voor de RABOBANK clubkas campagne:

Voetbalvereniging HSV wil voor kansarme kinderen waarvan de ouders, om welke reden dan ook, niet in staat zijn om zelf contributie te betalen, een fonds oprichten. Deze kinderen zijn uiteraard al welkom en actief binnen HSV door bijvoorbeeld deel te nemen aan trainingen.

Echter, competitie mag pas gespeeld worden na aanmelding bij de KNVB en na het voldoen van contributie. Trainen is leuk, maar wat is het mooier voor deze kinderen dan het spelen van een echte wedstrijd? De sponsoring welke wij zouden ontvangen via de Rabo Clubkas doneren wij voor 50% aan dit fonds en hiermee kan HSV er voor zorgen dat veel kansarme kinderen ook aangemeld kunnen worden voor KNVB competitie voetbal. Wie ervoor in aanmerking komen zal worden bepaald door het HSV (jeugd)bestuur.

Met de andere 50% van de sponsoring via de Rabo Clubkas actie wil voetbalvereniging HSV een opfriscursus organiseren voor onze AED vrijwilligers. HSV heeft zelf een defibrillator aangeschaft die op een goed bereikbare plaats in ons clubgebouw “De Basis” hangt. Met behulp van de cursus willen we onze vrijwilligers trainen hoe te handelen bij een hartstilstand.

Help HSV helpen met uw stem bij de Rabobank clubkas campagne.

Uw stem is geld waard!
Klanten van Rabobank Noord-Kennemerland maken het verschil. Stem van 28 maart t/m 10 april op uw favoriete club.

Rabobank Noord-Kennemerland draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stelt de bank € 65.000 beschikbaar voor Rabo Clubkas. De klanten van Rabobank Noord-Kennemerland mogen meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat. Vanaf dinsdag 28 maart t/m maandag 10 april kunnen zij stemmen op de verenigingen en stichtingen die ze een warm hart toedragen.