HSV Nieuwjaarsreceptie

9 januari 2017

De HSV nieuwjaarsreceptie is weer traditioneel gezellig gezellig verlopen. Vanwege de halve marathon in Egmond werd dit jaar uitgeweken naar de zaterdag. De dag begon met de HSV Snertloop. Nadat de deelnemers zich hadden ingeschreven bij de organisatie werd de gang ingezet naar het startpunt bij het gemaal in recreatie gebied Het Maalwater. Na een of twee rondjes te hebben gerend kon men zich opwarmen in de gezellige HSV kantine De Basis met een heerlijke kom Snert verzorgd door Rene en zijn team. Bij de mannen werd gewonnen door Laurens en bij de vrouwen door Michelle.

De Snertloop werd gevolgd door de nieuwjaarswedstrijd waarbij steevast oud eerste spelers het tegen elkaar opnemen. De oude glorie wordt traditioneel ontvangen in de HSV kantine met een goede lunch waarna Henk Kaandorp de team indeling bekend maakt. Henk en Nol Kösters zijn al jaren de coaches die de mannen vervolgens op de juiste plek in het veld weten te zetten. Deze keer werd de wedstrijd aangevangen met een minuut stilte voor de afgelopen jaar overleden Truus Hensen en de recent overleden Piet Molenaar. Beide bekende HSV gezichten. Dit jaar won het team van Nol met 2-4 nadat zij met de rust met 2-0 achter stonden.

Na de wedstrijd werd het gezellig in de HSV kantine waar men bij binnenkomst getrakteerd werd op een gevuld glas regelmatig een hapje.
Tijdens de speech van voorzitter Wim Leering, waar ook onze burgemeester getuige van was, werd ingegaan op mooie en minder mooie gebeurtenissen van het afgelopen jaar in de wereld en in Heiloo, die werden ondersteund met afbeeldingen op de prachtige schermen in de kantine bij HSV.
Tevens gaf de voorzitter een paar mooie voorzetten op een mogelijk kampioenschap van HSV 1 en op blijvende en komende sponsors waarover u later uitgebreid wordt geïnformeerd via de HSV kanalen!!

Film van de nieuwjaarswedstrijd:

dsc_0062

dsc_0066

dsc_0068