hele fijne sportieve zomervakantie

11 juli 2022

Wat een prachtig seizoen hebben we met z’n allen gehad. Natuurlijk zijn we de corona moeilijkheden niet vergeten. Trainen om 6 uur ‘smorgens.. QR codes scannen, looproutes.. etc.  Laten we hopen voor iedereen binnen en met name ook buiten de voetbalwereld dat het niet – zo erg – terugkomt.

Prachtige wedstrijden werden er gespeeld, heerlijke trainingen gegeven, mooie overwinningen behaald en .. ook die teleurstellende verliespotjes horen erbij.

Iedereen een hele fijne, sportieve, zonnige gezonde vakantie gewenst namens HSV.

Hieronder een kleine greep uit het afgelopen seizoen, mooie evenementen, vrijwilligers, een verwijzing naar de speeldagenkalender en een dank naar onze trouwe TOP sponsors!

 

 

vrijwilligers van het seizoen

 

Helaas is Jan Molenaar ons in oktober 2021 ontvallen maar uit het oog is niet uit het HSV hart.

Wanneer mogen we weer beginnen?

De enige juiste plaats om de speeldagen voor het seizoen te bekijken is natuurlijk de KNVB. Deze kun je vinden op onderstaande pagina op de HSV website.

Waar zouden we zijn zonder onze sponsors!?

Wat lopen we met z’n allen in prachtige HSV tenues. 🙂

Voor niets gaat natuurlijk aleen de zon op en ook dit is mogelijk gemaakt door alle HSV Sponsors en de Vrienden van HSV. Daarnaast worden onder andere ook de trainingsspullen ‘update’ gehouden, een jeugdtoernooi in het zuiden van het land, een (heel vet) meidentoernooi, kleding voor de vrijwilligers achter de bar dankzij onze sponsors mogelijk gemaakt / betaalbaar gehouden.

Sponsors bedankt!