Grote Club Actie weer van start!

27 september 2022

Dit jaar doen wij natuurlijk ook weer mee met de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we meer dan 4.000 euro bij elkaar gehaald, waarvoor een mooie teqball-tafel is gekocht, speciaal voor ons in de mooie clubkleuren ontworpen. Wij zetten ons dit jaar in voor de aanschaf van materialen voor onze jeugd en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We streven opnieuw naar het bedrag van € 4.000. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september van start gegaan en loopt tot 21 november. Op 6 december vindt de trekking plaats. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!