Gemiste kansen en TOP uitslagen

29 januari 2018

De tweede helft van het voetbalseizoen begint weer (een beetje).

Om 10 uur werd thuis aangevangen met HSV Vr 2 tegen Woudia Vr1.
Wat een fantastische uitslag! Maar liefst 6-0 werd het voor de vrouwen uit Heiloo.
Na een ruststand van 3-0 (Coach Ronald dacht aanvankelijk aan 2-0 .. hij kon de tel gewoonweg niet meer bijhouden) De ene vloeiende aanval volgde op de andere. De tegenstander heeft weinig tot niets in te brengen gehad. Klasse meiden, de wintertrainingen (?) hebben hun effect ;-). Een heel lekker begin van deze tweede seizoenshelft. Vast houden dit!
Gelukkig hebben we de wedstrijd vastgelegd op de gevoelige plaat: HIER

HSV Ve 1 verzamelde vroeg in de kantine om vervolgens hun uitwedstrijd tegen vv Bergen met maar liefst 0-5 winnend af te sluiten. Prachtige uitslag heren.
NB thuis even communiceren dat jullie uit moeten, oud HSV voorzitter deheer Leek keerde onverrichte zaken weer huiswaarts…

HSV 4 verzamelde ook gezellig met een bak koffie voor hun uitwedsstrijd in de immer gezellige HSV kantine De Basis. De mannen hadden er vertrouwen in.. voor de beker mochten zij op bezoek naar Alkmaarse Boy’s. Ik citeer.. ‘ze spelen een klasse lager dus het moet kunnen..’ En kregen de deksel op de lelijk op de neus.. met een nipte 0-1 nederlaag werden de mannen uit de beker geknikkerd. Balen. Alles op de competitie nu!

HSV Vr 1 moest aantreden op het D veld tegen Alcmaria Victrix Vr2 en verloor de wedstrijd met 1-2. Ik heb er niet veel van meegekregen buiten een aantal teleurgestelde gezichten.

HSV 2 werkte fanatiek een training af op het gras van HSV onder leiding van interim trainer Lee van Meene. Dinsdag as een oefenpot tegen Meervogels om de looplijnen er in te slijpen.

Hans Ursem maakte voor jullie van HSV 1 het volgende verslag:

HSV 1 laat kans op 1ste plaats lopen.

Omdat de Zouaven zaterdagavond had gelijk gespeeld tegen West Frisia, kon HSV bij winst de 1ste plaats overnemen. Het mocht niet zo zijn.
Uiteindelijk bleek de eerste goal, gescoord door pupil van de week Tijs Leguijt, ook de enige treffer die er deze middag was te bewonderen op het sportpark van HSV.

HSV speelde duidelijk onder zijn niveau en Texel bleek een geduchte tegenstander die voor elke meter vocht, in de wedstrijd die werd gesponsord door Taxi Zwart.
Vooral in de 1ste helft was Texel gedurfd aan het spelen en die liet HSV niet in zijn eigen spel komen. Er ontstonden echter aan beide kanten weinig kansen.

In de 2e helft tapte HSV uit een ander vaatje, mede door het wisselen van spelers.
De rood/gelen werden sterker, zonder dat dit tot echte mogelijkheden leidde.
De eilandbewoners hielden knap stand. Er was zowaar voor de back van HSV, Bryan de Lange, vanaf 4 meter een grote mogelijkheid om een verdwaalde bal uit een corner van Lars de Vré in te schieten, maar door zijn lichaam voor de bal te gooien wist een verdediger van Texel de bal zo te raken dat deze over het doel verdween.
Met de mededeling dat Ahrend Swart tot Man of the Match werd uitgeroepen, kwam een einde aan deze voor HSV teleurstellende wedstrijd.

Volgende week gaat HSV 1  echter vol goede moed naar DWS.

Paul maakte van de wedstrijd wederom een videoverslag welke onder meer te bewonderen is op de teampagina van HSV 1.

 

Tot slot kan ik opmerken dat het een hele gezellige middag werd in HSV kantine de Basis waar er – mede dankzij extra hulp van Remco – lekker aan teambuilding werd gedaan.

Maikel.

Pupil van de week Tijs Leguijt scoort (wel)