Friso Wijnia was onze Pupil van de Week

10 december 2018

Friso Wijnia was zondag 9 december j.l. onze Pupil van de Week. Hij werd thuis opgehaald door 1e elftal speler Dillan Meijer en mocht daarna de hele voorbereiding van de wedstrijd HSV 1 – West Frisia 1 meemaken. Hij mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, ging mee de kleedkamer in, mocht mee warmlopen en kwam samen met de beide teams het veld op gelopen. Na het eerste fluitsignaal mocht Friso proberen het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Hij pingelde door de verdediging van West Frisia en schoot de bal op een geweldige manier langs de keeper van West Frisia. Het goede voorbeeld van Friso kreeg een mooi vervolg in de wedstrijd van het eerste, ze wonnen deze wedstrijd namelijk met 3-1. Na de wedstrijd kreeg Friso van HSV een bal met daarop alle handtekeningen van de spelers van ons eerste elftal en een certificaat. Tevens kreeg hij, aangeboden door de Stichting Vrienden van HSV, een cadeau pakket met HSV artikelen. Friso, bedankt dat je onze Pupil van de Week wilde zijn!

We ontvingen van Friso een bericht  hoe hij deze dag beleeft had:

Ik werd door Dillan Meijer opgehaald van huis. Ik dacht gelijk al dit wordt een superleuke dag. Toen we aankwamen gingen we eerst nog naar de wedstrijd van HSV2 kijken. Daarna gingen we naar de bestuurskamer. De coach legde heel veel dingen uit. Die tactieken wil ik zelf ook in de wedstrijden gaan gebruiken.

Daarna gingen we naar de kleedkamer, de muziek stond heel hard. Het was gelukkig wel leuke muziek. Daarna gingen we inlopen en toen ging het opeens heel hard regenen. Ik mocht de aftrap nemen en gelukkig scoorde ik!

HSV won met 3-1 van West Frisia. 

Daarna werd ik enorm verwend in de bestuurskamer. Ik heb mooie cadeaus gekregen, het was een geweldige dag!

Dank jullie wel allemaal.