Erkamp – ING HSV toernooi groot succes en feest voor de kids!

18 juni 2024

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni heeft de 1ste editie van het Erkamp – ING HSV toernooi plaatsgevonden! En wat een feest is het geweest voor de kids! Alhoewel zon en regen regelmatig elkaar afwisselden op de zaterdag en zondag had dit geen enkele invloed op de spelvreugde van de kinderen. Wat is het toch heerlijk genieten van het plezier en de onbevangenheid van de kids! Toeschouwers waaronder opa’s en oma’s, vrienden, kennissen en andere belangstellenden wisten massaal de weg naar sportpark Het Maalwater te vinden.

In totaal hebben maar liefst 140 jeugdteams meegedaan aan het toernooi, waaronder alle jeugdteams van HSV en een veelvoud aan andere teams van clubs uit de regio, zoals de Foresters, Jong Holland, Limmen, S.V. Vrone, Vitesse ’22 en Uitgeest.

Per leeftijdscategorie en klasse werd in een poule-vorm gespeeld, waarbij een ieder ten minste 3 wedstrijden heeft gespeeld, onder leiding van goed leidende scheidsrechters. Direct na afloop van de wedstrijden vond elke keer de prijsuitreiking plaats op het hoofdveld. Onder leiding van Mona Burgering kreeg elk team een beker en alle spelers een gave medaille! Hierna was het tijd voor een fotomoment met Herry en Berry van AZ die maar wat graag aanwezig wilden zijn bij dit voetbalfeest! Dit leverde zeer veel mooie plaatjes op!

Op zaterdag werd aan het einde van de middag de BBQ aangestoken en de muziek ingestart door de DJ. Op de zondagmiddag haastte een ieder zich na de prijsuitreiking naar de kantine om hier op grote schermen Nederland naar de overwinning te schreeuwen tegen Polen. Wat een weekend en wat een start van het Europees Kampioenschap 2024!

Met heel veel plezier kijken wij terug op het afgelopen weekend. Heel veel geweldige vrijwilligers hebben de 1ste editie van het Erkamp – ING HSV toernooi mogelijk gemaakt. Een groot succes, waarvoor wij heel dankbaar zijn!

Tevens voor de steun van
Erkamp, ING, IJssalon Di Fiorentina en de Vrienden van HSV!

Op naar volgend jaar, wij kunnen niet wachten!