een goede start met Dorssports

28 juli 2018

HSV selectie start voorbereiding seizoen 2018-2019 met bootcamp o.l.v. instructeurs van Dorssports.  

De selectie van HSV is reeds enkele weken geleden begonnen met de voorbereiding op het seizoen 2018-2019 met bootcamp op het strand van Egmond aan Zee.
Deze trainingen  worden gegeven door instructeurs van sportschool Dorssports en staan garant voor een goede lichamelijke conditie en zijn voor de spelers van HSV een goede basis voor het komende voetbalseizoen.
Bootcamp is een kracht- en conditionele training die voornamelijk buiten gegeven wordt. Tijdens deze training maakt de instructeur gebruik van de materialen die hij/zij tegen komt. Naast kracht en conditie verbeter je ook je coördinatie, snelheid en lenigheid.

Samenwerking Dorssports-HSV

HSV en Dorssports zijn niet alleen goede buren; ze werken ook al enige jaren intensief samen.
Naast de bootcamp verzorgt Dorssports voor de selectie van HSV nog fitheidtesten en indoortrainingen bij Dorssports in de winterstop, adviseert HSV inzake sportactiviteiten en neemt deel aan periodiek overleg bij HSV.

Dorssports

Naast bootcamp biedt Dorssports nog veel meer activiteiten voor mensen van alle leeftijden zoals bijvoorbeeld fitness, groepslessen, boksen, kinderopvang, functioneel trainen en meerdere workshops.
Voor meer informatie ziet de website van Dorssports:  www.dorssports.nl

Voor alle foto’s ga je natuurlijk naar de HSV foto pagina..

    .