Echte Boter Boardingtoernooi 2023

14 januari 2023

klik op de afbeelding voor het complete programma(boekje)

Echte Boter Boardingtoernooi 2023

Twee jaar hebben wij geen Boardingtoernooi kunnen organiseren, maar dit jaar gaan wij er weer voor! Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 januari 2023 vindt het jaarlijkse spectaculaire boardingvoetbaltoernooi weer plaats in Sporthal de Lelie in Akersloot.

Voor deze editie reizen AZ, AJAX, Feyenoord, FC Utrecht en KRC Genk af naar Akersloot om titelverdediger AJAX van de troon te stoten. Ook de regionale teams die doorkomen vanuit het kwalificatietoernooi op de vrijdag, moeten zeker ook niet worden uitgesloten! Kortom: een deelnemersveld van hoog niveau!

Op zondag nemen vijf betaald voetbalorganisaties (BVO’s) het op tegen de lokale trots Meervogels’31 en de twee winnaars van de kwalificatieronde op vrijdag. Naast Meervogels’31 doen de volgende plaatselijke verenigingen mee aan het toernooi op de vrijdag en zaterdag:

FC Castricum, Vitesse’22, HSV, De Foresters, VV Limmen, FC Uitgeest, Kolping Boys, AFC’34, Reiger Boys en Jong Holland. Op zaterdag nemen ook FC Marlene JO11 en AZ JO11 deel aan het toernooi.

Het toernooi wordt gespeeld onder diverse leeftijdscategorieën met de JO9, JO10 en JO11 jeugd op zaterdag. De JO13-1 jeugd treedt aan op vrijdagavond en sluit bij winst aan op de zondag tegen de JO12- teams van de BVO’s.

Naast dat voetbal hoog in het vaandel staat, blijft het meedoen en plezier natuurlijk het belangrijkste. Deelname moet een herinnering voor het leven zijn voor deze jonge talenten! Mocht het voetballend niet helemaal lukken op deze dag, kan de jonge voetballer/voetbalster zich nog kwalificeren voor een Quiz-finale. Alle Quiz-finales worden gehouden in de zaal te midden van al het publiek! Zondagmiddag voor de grote finale wordt er nog een demonstatie gegeven door de mini-pupillen van Meervogels’31.

Sinds enkele jaren staat er een extra tribune in de sporthal om zoveel mogelijk supporters van het voetbalspel te kunnen laten genieten. Het boardingtoernooi staat garant voor veel spektakel doordat het gebruik van de boarding het spel versnelt. De bal rolt vrijwel de gehele 12-minuten per wedstrijd, met vele doelpunten en prachtige acties tot gevolg.

Wij zien u en eenieder graag verschijnen om de plaatselijke jeugd aan te moedigen en te genieten van dit leuke event.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.boardingtoernooi.com of onze facebookpagina Boardingtoernooi’.

Foto’s van het toernooi kunt u blijven volgen via Instagram ‘Boardingtoernooi’.

Na iedere speeldag worden er vele foto’s gepubliceerd op de website in de fotoboeken.