Ci Vediamo voetgolf 2019

22 juni 2019

Klik hierboven voor sfeer foto’s.

 

Zaterdag 22 juni wordt opnieuw de het Ci Vediamo Voetgolf toernooi gehouden, Editie 2019.  Zoals al jaren is de aanvang en het einde op het terrein van HSV Heiloo. Kom gezellig langs voor een hapje en drankje.

Zoals bekent gaat de opbrengst naar Stichting Kees:

“Een uurtje fitness in de sportschool, een potje tennis met je vrienden of elke dinsdagavond anderhalf uur voetballen, het lijkt zo gewoon. Voor mensen met een beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend. Maar net als jij en ik hebben ook zij behoefte om te bewegen en om vrienden te maken, daarbij is sport een heel belangrijk middel. Want als alles in je leven al een beetje moeilijker is, zou sport dan niet juist wat makkelijker moeten zijn? Stichting KEES ondersteunt mensen met een beperking door ze de financiële mogelijkheid te bieden om begeleid te bewegen en te sporten. Naast de ondersteuning in het sportieve proberen we ook op andere manieren mensen met een beperking financieel te ondersteunen.

Stichting Kees werkt waar mogelijk samen met stichting Dolfinn, stichting Showhero, G-sport foundation en Stichting Gehandicapten Sport Heiloo.

Naast de activiteiten die elke stichting afzonderlijk organiseert slaan we de handen ineen bij grote evenementen en ondersteunen we elkaar waar nodig. Samen organiseren we onder andere de Heiloo Olympics. Dit allemaal met als doel het ondersteunen van mensen met een beperking!”
 25 graden
 23 holes
? Ben Karsten, DJ Bodhi én the Cubs
?‍♂ 50 teams
? 1 winnaar
? stiekem allemaal een beetje winnaar