Balsponsor HSV – KFC: Zonneveld Allround

23 mei 2019

(Bal)-sponsor van de Week: Zonneveld Allround service en montage

Deze week is Zonneveld Allround service en montage uit Egmond aan de Hoef de balsponsor van de laatste wedstrijd van het seizoen, namelijk HSV 1 – KFC 1. Zonneveld Allround kennen we als het bedrijf die al onze doelen nagelopen heeft en waar nodig de doelen weer heeft gelast. Hierdoor kunnen we nog langer plezier hebben van onze materialen.

Zonneveld Allround Service & Montage wordt gerund door Bert Zonneveld. Voordat Bert aan de slag ging als zelfstandig ondernemer, heeft hij circa 10 jaar gewerkt voor diverse opdrachtgevers die actief zijn in constructie- en plaatbankwerk, aluminiumspecials en in de onderhoudswerkzaamheden. In deze 10 jaar heeft Bert ruimschoots ervaring opgedaan en is hij in 2000 zijn bedrijf Zonneveld Allround Service & Montage gestart.

De activiteiten van Zonneveld Allround Service & Montage bestaan uit laswerkzaamheden aan staal, roestvast staal en aluminium. Deze toepassingen worden onder andere gebruikt in de constructiebouw (staalconstructies), apparatenbouw (frames en plaatwerk) en in motoronderhoud voor reparaties aan aluminium motorblokken en cilinderkoppen.

Voor meer info, kijk op de website www.zonneveldmontage.nl

Bert, bedankt dat jullie deze week onze balsponsor willen zijn.