BAL- EN WEDSTRIJDSPONSOR: CASA DESIGN

31 oktober 2019

Natuurlijk kunt u een bank, kast, tafel of lamp aanschaffen, maar inrichten van een ruimte gaat veel verder dan alleen maar het vullen van die ruimte met meubilair.

Wilt u zeker zijn van een sfeer en uitstraling, die bij u past, dan is het van belang om de samenhang tussen meubilair, stoffering, verlichting en accessoires te bewaken. Want wat is het effect van een bepaalde lamp, hoe kunnen verschillende stijlen met elkaar worden gecombineerd, is de tafel die u op het oog hebt wel geschikt?

CASA design helpt u bij uw keuzes. Binnenhuisarchitect Harry de Kleuver komt met verrassende ideeën en suggesties en zijn echtgenote Andrea is een styliste met een fijne neus voor details.
Samen komen wij tot een totaalconcept. Niet voor niets is ons motto: “Wij willen inspireren door onze winkel, onze schetsen en onze service”.

Bij CASA design vindt u onder meer stijlvolle Italiaanse kasten van MisuraEmme of verlichting van ontwerpers zoals Catellani, Ingo Maurer en Harco Loor. Prachtige uitschuifbare eetkamertafels van o.a. het Italiaanse merk Bonaldo, Metaform en Tecta. Zitmeubelen van o.a. Label, Linteloo, Gelderland en Wittmann.

Dus voor persoonlijk advies en een uitstekende service voelt u zich thuis bij CASA design. CASA design kunt u vinden in winkelcentrum `t Loo.

Harry en Andrea, bedankt voor jullie sponsoring van onze mooie club.

CASA DESIGN INTERIEURARCHITECTUUR WIL INSPIREREN, LATEN WE HOPEN DAT ZE HSV 1 KUNNEN INSPIREREN OM EEN GEWELDIGE WEDSTRIJD TE SPELEN!